Centura Est a Aradului, în faza de consultanţă. Ce sumă a fost aprobată pentru aceasta

Centura Est a Aradului, în faza de consultanţă. Ce sumă a fost aprobată pentru aceasta

Consiliului Judeţean Arad a alocat 59,5 mii de lei pentru serviciile de consultanță în achiziții pentru proiectul „Modernizare DJ 709G, inclusiv pod Mureș pentru funcțiunea de centură Est Arad”.

„Ne ţinem promisiunea! După depunerea celui mai important proiect pe fonduri europene din istoria Consiliului Judeţean Arad, un proiect de 45,8 milioane de euro pentru finalizarea șoselei de centură a municipiului, am convocat pentru astăzi (n.r. – vineri) o şedinţă extraordinară pentru începerea proiectului!”, a declarat Iustin Cionca, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Proiectul, în valoare de 45,8 milioane de euro, din fonduri europene, a fost depus spre finanţare săptămâna trecută în cadrul Programului Operațional Regional (POR) şi vizează finalizarea șoselei de centură a municipiului, inclusiv prin construirea unui pod nou peste Mureș, la Fântânele, a unui pasaj peste calea ferată, la Vladimirescu, a trei sensuri giratorii și a unei piste de biciclete (aceasta din urmă, pe lungimea de 7 km, la Fântânele).

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.