Cele mai mincinoase zodii care vor avea probleme din această cauză în 2016

Cele mai mincinoase zodii care vor avea probleme din această cauză în 2016

Mințitul este ceva firesc și se întâmplă oricăruia dintre noi să mai spunem câte o minciună. Acest lucru nu trebuie nici încurajat, dar nici condamnat, pentru că, de ce să nu recunoaștem, minciunile ne-au ajutat în multe situații jenante. Aparent, unele zodii mint mai mult decât altele.

Scorpion

Niciodată nu poți ști când un Scorpion îți spune sau nu adevărul, pentru că, la această zodie linia dintre minciună și adevăr nu este clară. Nu înseamnă neapărat că sunt mincinoși, dar ei interpretează diferit lucrurile și consideră că nimeni nu este în măsură să le spună dacă sunt sau nu adevărate. Pe de altă parte, pentru Scorpion este foarte important să fii sincer cu el. Caută mereu adevărul și sentimentele pure. Puține persoane reușesc să mintă Scorpionii pentru că ei sunt cu ochii în patru, de obicei.

Gemeni

Și Gemenii mint foarte des, din simplul motiv că sunt foarte ageri, se adaptează ușor și sunt foarte isteți. Oricum datorită abilităților de comunicare pe care le au, este greu de crezut că sunt prinși cu minciuna, dar chiar li se întâmplă. Minciunile pe care ei le spun sunt bazate pe planuri care se conturează în mintea lor, dar nu sunt foarte clare. Gemenii au tendința de a adăuga multe detalii din mintea lor și de a exagera.

Citeste articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.