Celebrități ale teatrului românesc la Festivalul Internațional de Teatru Nou

Celebrități ale teatrului românesc la Festivalul Internațional de Teatru Nou

Celebrități ale teatrului românesc și producții din cele mai diverse și spectaculoase fac parte din programul celei de-a V-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru Nou de la Arad.

Până în 14 mai, spectatorii vor putea urmări 23 de producții teatrale din cele mai originale, noi și proaspete, provocatoare și ingenioase, în care joacă vedete ca Marcel Iureș, Florin Piersic jr., Catrinel Dumitrescu, Dorina Chiriac, Andi Vasluianu, Răzvan Vasilescu, Șerban Pavlu sau Valentin Teodosiu.

Se vor prezenta la Arad cele mai noi spectacole semnate de Gigi Căciuleanu, Alexandru Dabija sau Mihai Măniuțiu și creații ale unor tineri artiști care încep să-și câștige celebritatea, precum coregrafa Andrea Gavriliu.

De altfel, patru spectacole ale Andreei Gavriliu sunt reunite într-un focus al festivalului.

Un alt focus, numit MicROmânia, aduce în fața publicului spectacole amuzante, parodice, sau grave, problematice, despre viața noastră de zi cu zi. Hazul de necaz și parodia năravurilor naționale, compasiunea în fața suferinței femeilor sau abuzurile din școlile românești sunt câteva din subiectele acestor spectacole.

Festivalul de Teatru Nou are însă un program foarte bogat, cu numeroase surprize pentru spectatori, cum ar fi spectacolul polonez Masa, un concert teatral care-ți taie respirația.

Evenimentul este organizat de Teatrul Clasic „Ioan Slavici” din Arad.
Biletele pot fi cumpărate de la Casa de bilete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” Arad sau online de pe site-ul: www.biletmaster.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.