Centrul de Excelență pentru Elevi prinde contur în Arad

Centrul de Excelență pentru Elevi prinde contur în Arad

Asociația Centrul de Excelență Arad demarează un proiect destinat elevilor de gimnaziu și liceu. Proiectul „Centrul de Excelență pentru Elevi” își propune ca elevii arădeni din clasele a VIII-a, a IX-a și a XII-a să performeze la anumite materii de studiu.

Concret, proiectul este structurat pe două segmente: unul destinat învățământului de performanță și unul destinat pregătirii pentru examenul de bacalaureat. În total, 190 de elevi de gimnaziu și liceu vor lua parte la acest proiect.

În cadrul cursurilor ce vor fi derulate din luna noiembrie 2016 până în luna aprilie a anului 2017, elevii care vor participa vor avea posibilitatea de a se pregăti suplimentar pentru examenul de bacalaureat, dar și de a aprofunda unele dintre materiile de studiu ale acestui an școlar. Limba Română, Matematica, Istoria, Chimia și Geografia vor fi materiile pentru care cei interesați pot opta.

Înscrierile se vor face începând din 10 octombrie 2016 până în 26 octombrie 2016, iar pentru profesorii care doresc să ia parte la acest proiect din 10 octombrie 2016 până pe 26 octombrie 2016 – pe site-ul centruldeexcelenta.ro.

Proiectul este derulat de asociația Centrul de Excelență Arad, asociația Educatio, Centrul Județean de Voluntariat Arad și Centrul Municipal de Cultură Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.