CERȘETORI AGRESIVI în parcare la Kaufland! Te LOVESC dacă nu le dai bani sau mâncare

CERȘETORI AGRESIVI în parcare la Kaufland! Te LOVESC dacă nu le dai bani sau mâncare

Cerșetorii de etnie rromă au împânzit terasele vara, spre disperarea tuturor celor care își doreau să savureze o cafea sau să-și mănânce prânzul în liniște. Iar asta nu e tot, acum umblă în grupuri în parcările supermarket-urilor pentru a cerși și hărțui clienții.

O cititoare ne-a povestit cum, în cursul zilei de astăzi, după ce ieșea de la magazinul Kaufland de pe Banu Mărăcine, a fost acostată de o femeie de etnie rromă carea avea și un copil. Aceasta a cerut bani și a tot insistat însă a fost refuzată.

Ea a urmărit-o pe victimă până la mașină unde s-a oprit să își pună cumpărăturile, iar de nervi că nu s-a ales cu nimic, a împins cu putere ușa mașinii peste ea, spunându-i să „îi facă loc”. Femeia a fost șocată de reacția cerșetoarei și a strigat la ea să o lase în pace.

După ce a dus căruciorul la loc, o altă femeie de etnie rromă i-a cerut mâncare, însă nu era singură, ci cu un grup de aproximativ zece persoane. Temându-se pentru siguranța ei, cititoarea noastră s-a grăbit spre mașină și a plecat în grabă.

Cum este posibil să se întâmple așa ceva într-un oraș care se vrea civilizat? De ce nu face nimeni nimic? Sunt doar câteva dintre întrebările pe care ni le punem și noi, precum și mii de arădeni care sunt agresați zilnic de cerșetori agresivi, fie la terase, fie în parcările marilor magazine, fie pe stradă, ziua în amiaza mare.

  1. Am pățit același lucru la Lidl in micalaca . Am chemat poliția si am stat acolo pana au venit . L au luat pe cerșetor si nu a mai fost o vreme prin zona, acum a reapărut .

    Raspunde
  2. In fata la Catredala Catolica e plin de ei. Si din pacate in loc sa se imputineze parca se inmultesc. Nu inteleg de ce Politia Locala nu ia masuri. Nu suntem obligati sa le alimentam lenea. In loc sa faca prunci pe banda rulanta mai bine si-ar pune osul la munca.

    Raspunde
    • cum sa nu ia masuri… daca erau artisti si cantau la un instrument, imediat erau legitimati si amendati 🙂 Voi inca mai aveti sperante de la gardieni sau militie? Va spun de ce inca este bine la noi. Suntem saraci, cum se specializeaza cum pleaca in UE… spre vest. Daca ramaneau hotii si cersetorii acasa, militia era ultima problema a lor.
      Mai degraba era rau ca se luptau pentru teritorii…

      Raspunde
  3. Unde esti tu Nicule sa ii pui la lucru bata-i puterea divina de putori ordinare!

    Raspunde
  4. Aradul este foarte murdar si plin de persoane dubioase… Nu a fost niciodata asa rau… Nu mai ai siguranta sa circuli pe strazile orasului! Autoritatile si politia locala este de negasit…

    Raspunde
  5. P entru ce platim POLITIA LOCALA,JANDARMERIA ? Guvernarea PSD n-are nimic de spus?

    Raspunde
  6. Potrivit ultimelor doua recensaminte singura grupa sociala – sa-i spunem minoritate – care a inregistrat crestere sunt tiganii/rromii.
    Si nu cu putin ci cu 20 %
    In ritmul asta in scurt timp vor deveni majoritatri.
    Si problema este ca 99% din ei nu au lucrat nici o zi , nu au contribuit cu nici un ban la buget.
    Dar alocatii si ajutoare sociale , din banii nostri , au dreptul sa primeasca.
    Si mai rau de atat statul ii mai si protejeaza.

    Raspunde
  7. cand am oprit motorul la kaufland vine un boschetar la mine , si zice , seful dai 2 lei ca-ti pazesc ,masina . ce sa pazesti la ea .l-am intrebat , pai sa nu vina cineva sa ti-o zgarie , zice el . aha deci asa sta treaba , daca nu ii dau bani risc sa imi zgarie cineva masina. acum inteleg de ce unii stau in masina si asteapta ca cineva din familie sa faca cumparaturile . exact asa am facut si eu . pentru ca odata fapta facuta , chiar daca il prinzi , ce poti sa faci cu un boschetar , dupa ce iti zgarie masina .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.