A cheltuit 30.000 de euro PE HAINE și PANTOFI, după care A ÎNSCENAT UN FURT

A cheltuit 30.000 de euro PE HAINE și PANTOFI, după care A ÎNSCENAT UN FURT

Când vine vorba de haine și pantofi, femeile par a nu se sătura niciodată de cumpărături. Pasiunea unei tinere a fost, însă, atât de mare încât aceasta a cheltuit toate economiile făcute de soțul ei plecat la muncă în străinătate pentru a se răsfăța.

Bărbatul trudește de ani buni prin țări străine și trimite banii acasă, la Craiova. Soția sa, o femeie de 32 de ani era cea care trebuia să-i pună în bancă, pentru ca la întoarcerea soțului în țară, cei doi să-și achiziționeze un autoturism.

Femeia a cheltuit, însă, toți banii pe haine, pantofi, parfumuri și bijuterii, iar când, întors în țară, soțul ei i-a cerut banii, femeia i-a spus acestuia că fusese prădată de hoți. Cei doi au alertat poliția.

Femeia le-a spus polițiștilor că un individ necunoscut i-a sustras 29.300 euro din autoturismul pe care îl avea parcat în faţa unui bar din comuna Leu. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au constatat încă de la început că tânăra este oscilantă în declaraţii în ceea ce priveşte locul de unde a luat în ziua respectivă suma de bani, dar şi cu privire la informaţiile referitoare la traseul urmat şi momentul constatării dispariţiei sumei de bani.

După ce şi-au dat seama că banii nu fuseseră, de fapt, furaţi, poliţiştii au audiat-o din nou pe femeie, aceasta recunoscând într-un final că a sesizat poliţiei furtul banilor deoarece îi cheltuise fără acordul soţului.

Tânăra a trebuit să mai plătească și o amendă pentru minciuna scornită.

 

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.