Cinci restaurante italiene din Arad au fost premiate!

Cinci restaurante italiene din Arad au fost premiate!

Cinci restaurante cu specific italian din Arad au fost premiate în cadrul unui eveniment organizat de Camera de Comerţ Italiană pentru România (CCIpR) în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a județului Arad.

Potrivit organizatorilor, au fost premiate mai multe restaurante italiene din Arad și Timișoara cu marca „Ospitalità Italiana – Restaurante italiene în lume” care certifică excelența în cadrul restaurantelor italiene din străinătate. Au fost certificate opt restaurante: patru din Timișoara și cinci din Arad.

„Ospitalità Italiana – Restaurante italiene în lume” este o inițiativă a Unioncamere (Uniunea Camerelor de Comerț din Italia), ce se adresează tuturor structurilor care respectă standardele de calitate tipice ospitalității italiene.

Interes pentru fondurile structurale
Interesul tot mai crescut al firmelor arădene pentru fondurile structurale şi ajutoarele de stat a fost din nou confirmat prin pezenţa în număr mare a reprezentanţilor de societăţi comerciale la un seminar în domeniu organizat de Camera de Comerţ Italiană pentru România (CCIpR) în colaborare cu Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) a județului Arad. Seminarul s-a intitulat „Ajutoare de stat, fonduri structurale, noutăţ fiscale” şi a avut loc marţi la sediu CCIA Arad.

Mulțumită contribuției PricewaterhouseCoopers (PwC), în cadrul evenimentului au fost dezbătute teme precum ajutoarele de stat și fondurile structurale disponibile pentru companii, cu precădere în sectorul industrial. Au fost de asemenea aduse în discuție ultimele modificări în materie fiscală și efectele acestora practice asupra gestiunii interne din cadrul firmelor.

Evenimentul face parte din seria de activităţi pe care Camera de Comerț Italiană pentru România le promovează în județul Arad cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Arad, cu obiectivul de a veni în întâmpinarea firmelor din zonă printr-un serviciu informativ competent și profesional.

CCIpR va organiza un nou eveniment din seria agRO-Itinerarii, în data de 12 septembrie, în cadrul târgului Agromalim ce va avea loc în intervalul 11 – 14 septembrie la Expo Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.