Cinci secrete către succes de la cele mai de succes femei

Cinci secrete către succes de la cele mai de succes femei

Pentru că știm că toate femeile din întreaga lume își doresc să aibă succes și caută neîncetat rețeta pentru a-l dobândi, am decis să vă spunem câteva secrete din perspectiva unor femei de succes.

Încrederea

Încrederea este cea mai importantă cale către succes. Toate femeile care au avut succes, au succes sau vor avea în viitor au acest lucru în comun. Nu poți deveni o femeie de succes dacă nu ai încredere în forțele proprii, în ideile tale și în ceea ce ai de făcut, indiferent de părerile celor din jur.

Oprah este un exemplu foarte bun, ea a avut încredere deplină în ea și în forțele ei încă de la o vârstă fragedă. Aceasta îi spunea tatălui ei că va ajunge bogată. De asemenea, Esther obișnuia să povestească despre cum tatăl ei este aristocrat, lucru care automat o făcea și pe ea să fie aristocrată, astfel ea a ajuns să înființeze renumitul brand Estée Lauder.

Nici vârsta nu este un impediment pentru a obține succesul. Mary Kay și Liz Claiborne și-au înființat propriile afaceri la 50 de ani. Nici răutățile celor din jur și neîncrederea lor în forțele tale nu trebuie să te oprească din drumul tău, o poți lua ca exeplu chiar pe Margaret Thatcher care în momentul în care a câștigat un concurs, iar lumea a pus totul pe seama norocului, ea le-a răspuns astfel: „Acesta nu este un noroc, ci un merit”.

Unicitatea

Nu trebuie să îți fie frică să fii unică, să fii tu însăți, să îți formezi propria personalitate și propriile idei, să nu încerci să te asemeni altcuiva.

Citește articolul complet pe YVE.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.