Cinci şoferi străini, lăsaţi fără permise de poliţiştii arădeni

Cinci şoferi străini, lăsaţi fără permise de poliţiştii arădeni

Poliţiştii rutieri au dat, în ultimele 48 de ore, 500 de amenzi şi au lăsat zeci de şoferi fără permise de conducere. Între cei care au devenit pietoni se numără şi cinci cetăţeni străini care au fost prinşi conducând cu viteză peste limita legală. Oamenii legii au depistat mai multe persoane care conduceau autoturisme fără a poseda permis de conducere.

„Poliţiştii rutieri au efectuat, în ultimele 48 de ore, mai multe acţiuni ce au avut drept scop prevenirea şi combaterea accidentelor rutiere.Pentru neregulile constatate, au fost aplicate aproape 500 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de  110.000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad.
Cele mai multe sancţiuni (336) au fost aplicate pentru depăşirea vitezei legale de deplasare, dar şi pentru nefolosirea centurii de siguranţă şi efectuarea de depăşiri neregulamentare. Douăzeci şi şase de şoferi au rămas fără permise de conducere şi alţi 12 fără certificate de înmatriculare.

Vitezomani amendaţi
Şapte şoferi, între care cinci străini, au fost depistaţi conducând cu o viteză peste limita legală, poliţiştii reţinându-le permisele de conducere. Sandu S., de 37 de ani, din Argeş a fost depistat conducând autobuzul marca Scania, pe DN 7, în localitatea Lipova, cu viteza de 105 km/h. Gonind cu viteză peste limita  legală pe un drum dintr-o localitate a fost suprins şi un cetăţean italian. Acesta a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 155km/h, în localitatea Odvoş. Vasilică D., de 39 de ani, din Vâlcea a fost depistat circulând cu viteza de 105km/h, tot în localitatea Odvoş.

Alţi patru şoferi, toţi străini, între care un italian în vârstă de 76 de ani, au fost înregistraţi de aparatele radar circulând cu viteză peste limita permisă de lege. Este vorba despre cetăţeni din Belgia, Italia, Franţa şi Republica Moldova. Aceştia circulau prin localităţi din judeţul Arad cu viteze cuprinse între 104 şi 108km/h.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.