Cine va fi director al Centrului Cultural Judeţean din 1 ianuarie 2016? Dar din vară?

Cine va fi director al Centrului Cultural Judeţean din 1 ianuarie 2016? Dar din vară?

Aşa cum a anunţat Adrian Ţolea, preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Arad, în perioada imediat următoare va fi organizat un concurs pentru ocuparea funcţiei de director al Centrului Cultural Judeţean (CCJA). Noul director va trebui să preia frâiele instituţiei începând din 1 ianuarie 2016.

Conform informaţiilor noastre, la PNL Arad (unde altundeva?!) se caută persoana potrivită. În discuţie a intrat Doru Sinaci, actualul director adjunct. Acesta pare însă mai aproape de varianta şefiei Arhivelor Naţionale, mai comodă, chiar dacă mai puţin lipsită de beneficii şi vizibilitate. În plus, aşa cum am aflat de la partid, nu e dorit de toată lumea la CCJA.

Aşa că, acum, se caută o altă variantă: o persoană care să preia frâiele instituţiei din postura de interimar. De ce interimar? Pentru că, potrivit altor informaţii, la cârma instituţiei ar trebui să ajungă, din vara lui 2016, Adrian Ţolea, actualul preşedinte interimar al Consiliului Judeţean.

Varianta pare plauzibilă, în condiţiile în care Adrian Ţolea nu pare a mai avea loc, din 2016, la şefia Consiliului Judeţean, unde bătălia se va da, cel mai probabil, între Cionca şi Pistru (el, ea!?). Asta dacă-i lasă Ioan Cristina, desigur. Şi Falcă. Mai ales Falcă!

Ce va fi, va fi, vorba cântecului. Noi doar am dat frâu liber informaţiilor care circulă prin culise…

  1. o sleahta de hoti toti. Tolea nu va rezista luptei din partid. e prea mic. atentie la batalia celor doua roze: Geanina si Claudia!!

    Raspunde
  2. Cionca? Pistru? Doamne fereste! Care-i legatura cu cultura? Primul era chelner (poate cel mult s-a intersectat in viata lui cu cultura culinara; aia de Pecica, evident), iar madam Pistru are nivel cultural de Liceu Agricol. Ca atata a putut biata fata cand a ajuns la oras.
    Pana unde putem cobori nivelul?

    Raspunde
  3. RODICA TALMACIU ALIAS MURESAN!!!!va spune ceva????

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.