Cionca NEAGĂ că ar fi discutat cu Falcă şi Pistru EXCLUDEREA lui Ioţcu din partid

Cionca NEAGĂ că ar fi discutat cu Falcă şi Pistru EXCLUDEREA lui Ioţcu din partid

Iustin Cionca, prim-vicepreşedinte al PNL, a negat astăzi, într-o declaraţie dată pentru newsar.ro, că ar fi discutat alături de Pistru şi Falcă posibilitatea excluderii din partid a lui Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

„Nu a avut loc o astfel de întâlnire. Ultima dată m-am întâlnit cu Geanina Pistru înaintea conferinţei de presă a acesteia, dar nu am discutat aşa ceva. A fost prezent şi Gheorghe Falcă, dar Eusebiu Pistru nu. Este doar o bârfă pe care nu înţeleg de ce unii se preocupă să o întreţină”, a precizat Iustin Cionca.

Prim-vicepreşedintele PNL Arad a declarat că, dimpotrivă, el vrea să-i împace pe Ioţcu şi Falcă, rămaşi într-o stare conflictuală după alegerile interne din PDL Arad, câştigate de cel din urmă. „Dimpotrivă, eu vreau să închidem această rană, să ne împăcăm cu toţii, pentru că suntem membri ai aceluiaşi partid”, a spus Iustin Cionca.

  1. bine mai Iustine vii si tu acum sa confirmi ca si minciuna e vorba

    Raspunde
    • tu ai putea sa-l ierti pe Falca ?,dar mai ales pe Gianina ca ea a furat voturile cu femeile fara creier pe care le manevreaza.Toti membrii de la ora aceea stiu cum s-a bagat in urne voturi pt.FALCA.sa recunoasca NINI,BORLEA,MOSNEAG,GHIRILOV,MARIS,POPA,asa sa va ajute d-zeu mai ales copiilor.

      Raspunde
  2. am eu impresia sau cineva minte ?

    Raspunde
  3. nu stiu dar simt ca de data asta Cionca spune adevarul. eu cred ca nu are nimic cu Iotcu ci eventual e influentat de Falca si Pistru cei doi care nu-l vad dus din partid. Cionca pare un factor de echilibru acum, dupa ce la alegerile din partid a dezechilibrat totul in favoarea lui falca. acum probabil ca vrea sa-si rascumpere greseala sa fie iertat si sa-i „impace” pe toti.

    Raspunde
  4. Ei , si voi amu,ati vrea sa recunoasca el una ca asta , e limpede ca nu are curajul asta, si stiti si voi ca omul vrea sa fie primar de municipiu, si atunci o scalda …..ca doar nu strica oleaca de sprijin, fie el si din partea lui Iotcu.

    Raspunde
  5. Ce rau ai decazut Marinica! Ce fac banii si puterea din om! Pacat!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.