Cionca: „Nu voi accepta să sacrificăm stațiunea Moneasa pentru că PSD are impresia că o poate confisca”

Cionca: „Nu voi accepta să sacrificăm stațiunea Moneasa pentru că PSD are impresia că o poate confisca”

Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad, a replicat astăzi la declarația consilierului județean Marius Sulincean.

„Pentru mine orgoliile primarului din Moneasa sau ale unui politician, fie el și de la PSD, contează mai puțin decât interesul județului. Nu voi accepta să sacrificăm stațiunea Moneasa pentru că PSD are impresia că o poate confisca și că i se cuvine să o distrugă. În locul primarului de acolo și a celor care îi țin isonul mi-ar fi rușine pentru felul cum arată, azi, stațiunea, pentru lipsa de proiecte și pentru refuzarea categorică a dezvoltării stațiunii. Primarul din Moneasa a refuzat să se întâlnească nu numai cu conducerea Consiliului Județean, ci și cu președintele Federației Române de Fotbal, cu câteva zile mai devreme, și cu președintele Universității «Vasile Goldiș». Asta demonstrează rea – credință și incompetență, și a lui, și a celor care îi dau impresia că e firesc să sfideze Aradul și interesele arădenilor; nu putem asista nepăsători la felul cum își bat joc de Moneasa și mai și au pretenția să fie lăsați în pace!”, a declarat Iustin Cionca.

  1. Moneasa arata chiar bine in ultima vreme.Nu stiu ce aveti cu primarul de acolo….. no fi pnl-ist nici o problema. Ajutati Moneasa prin refacerea drumului care leaga Aradul de Moneasa, drum care arata ca mun duleu.Si asa puteti aduce mai multi turisti la Moneasa.
    Despre ternuri daca doriti mai sunt din cele private cu gramada. In cazul in care ati ramas pe dinafara, tutu condea var fi rezolvat!!!!!!!!!!

    Raspunde
  2. Primarul si cei care-I inconjoara inclusiv vicele habar nu au de proiecte sau cum trebuie ele facute.Asa2ca nu Va mai bateti capul.El are treaba cu Adele,cu Serafim si cum sa-I invrajbeasca or oameni.

    Raspunde
  3. daca primaru crede ca se va putea dezvolta fara sprijin de la CJA,se inseala amarnic.oare stie elca pt.cofinantarile de la proiecte,banii vin de la CJA ?Si da,el are treaba incontinuu cu toata lumea,doara stie el cum a castigat de data asta.ar trebui ziaristii carei fac reclama sa vada si ce face el in comuna.dezastru………

    Raspunde
  4. D-le Iustin Cionca cine te crezi? Si fara tine se pot face lucruri frumoase in Moneasa.Cel putin daca nu ajuti nu incurca.Sau voluntarii ce sunt pe acolo sunt mai capabili……!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.