CIRC fără bani, la Spitalul Judeţean. SCANDAL MONSTRU în biroul directoarei!

CIRC fără bani, la Spitalul Judeţean. SCANDAL MONSTRU în biroul directoarei!

Doi medici au făcut un scandal de nedescris, zilele trecute, în biroul directorului Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, Mirandolina Prişcă.

Unul, şef de secţie, i-a reproşat celuilalt că nu mai are ce căuta „pe secţie” pentru că i-a expirat contractul de prestări servicii pe care îl avea cu unitatea medicală. Celălalt susţine că i-a fost prelungit contractul prin act adiţional. Dacă e să dăm crezare celor povestite de sursele noastre, atunci şeful de secţie ar fi susţinut că actul adiţional, semnat cu vechea conducere, ar fi fals. Iar de aici şi până la un scandal monstru n-a mai fost decât un pas, Mirandolina Prişcă chemând chiar ajutoare pentru a pune capăt conflictului care ameninţa să degenereze (spre deosebire de colegii lor din Râmnicu Vâlcea, beligeranţii noştri s-ar fi împuns cu acele, că nu se folosesc bisturie pe secţia lor).

Până la urmă directoarea spitalului a reuşit, cumva, să pună capăt scandalului, nu înainte însă de a asista la ameninţări cu plângeri pe la anumite organe…

  1. Cam repede circ la managera,ca nici nu s-a uscat cerneala pe numire si deja sunt probleme.Domnule TOLEA sper ca-ti dai seama de gresala facuta….

    Raspunde
  2. PRISCA si MACAVEI nu va acredita niciodata spitalul,sanatatea aradeana de stat va disparea.De urmarit…

    Raspunde
  3. s-au certat pt.MANUELA GROZA…ha,ha,

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.