Claudia Boghicevici, ADIO deputăție! Cum a mazilit-o Gheorghe Falcă

Claudia Boghicevici, ADIO deputăție! Cum a mazilit-o Gheorghe Falcă

Claudia Boghicevici nu mai intră în vederile marelui strateg și vizionar de la Arad pentru un nou mandat de deputat. Cel puțin așa zice gura lumii cea slobodă, care ne explică și raționamentul lui Gheorghe Falcă, despre care se spune că va merge deputat, din toamnă, iar Claudia Boghicevici i-ar putea încurca socotelile. Adică, dacă ar fi și ea deputat și s-ar pune problema unui ministru de la Arad, atunci Claudia Boghicevici ar putea fi preferată în fruntea ministerului pe care l-a mai condus, caz în care Falcă ar rămâne pe dinafara guvernului, adică simplu deputat. Așa că acesta a trimis-o pe Claudia Boghicevici la Consiliul Județean, să nu-l mai încurce! În plus, se aude că ar vrea să-i mai facă loc (eligibil) și altcuiva pe lista pentru Camera Deputaților!

  1. Oare carui anti-PSD-ist i-ar face loc? Cine ar fi in stare sa pupe unde a scuipat? Bulumac baiatu, e timpul sa renunti din nou la principii pentru inca o functie!

    Raspunde
  2. Doaamne, Claudia ce care face turul televiziunilor locale sa nu mai fie pusa pe lista deputatilor? Vai, vai, asta este de necrezut. Plange orasul dupa doamna care in guvernarea ei cand era minitreasa s-au taiat salariile si pensiile. Doamne, oare pe unde se mai ascund acesti aomeni care au distrus tara ca tot ei sa fie la furat. noulPNL Arad=PDL + tradatori sau lingai din PNL. Nici ALDE nu reprezinta vechiul PNL.

    Raspunde
  3. Claudia Boghicevici s-a implicat foarte mult pe domeniul social , reușind să promoveze legi care fac viața mai ușoară multor persoane cu dizabilități.

    Raspunde
  4. Mai romane daca ai vrut sa spui cel mai atractiv parlamentar din Arad te-as mai crede.

    Raspunde
    • Boghicevici Claudia este un politician care își face datoria față de cetățeni.A susținut și inițiat mai multe proiecte de educație pentru copii , printre care :acordarea de tichete educaționale pentru învățământul preșcolar și sprijinirea programelor afterschool prin tichete valorice de 200 de lei .

      Raspunde
  5. Penibilul penibililor Falca daca candideaza la parlamentare! Pai de ce a mai vrut sa fie primar daca planifica sa stea cu burta-n sus la Bucuresti?

    Raspunde
  6. Claudia Boghicevici, este omul care a fost aleasa doua mandate a ne reprezenta la Bucuresti; a initiat multe proiecte legislative…pentru binele nostru. Felicitări doamnă si nu luati in seama rautatile unora…

    Raspunde
  7. Felicitări dna deputat pentru tot ceea ce ati realizat pana acum! Succes in noua pozitie!

    Raspunde
  8. Thank you so much for this artielc, it saved me time!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.