Claudia Boghicevici: „Avem președinte nou la PNL Frumușeni, motivat să performeze politic!”

Claudia Boghicevici: „Avem președinte nou la PNL Frumușeni, motivat să performeze politic!”

Membrii organizației PNL Frumușeni și-au desemnat zilele trecute președintele, în persoana Irinei Iovan, actualul viceprimar al comunei, un profesionist cu o vastă experiență în politică și administrație publică.

Prezentă la eveniment, Claudia Boghicevici, vicepreședintele al PNL Arad, a declarat la finalul alegerilor că este necesară o schimbare de ritm în organizația politică locală. „Am găsit o persoană determinată să construiască o filială competitivă. Dacă va lucra în echipă și va strânge în jurul ei tineri și vârstnici, oameni dispuși să muncească, rezultatele vor fi pe măsură. I-am susținut întotdeauna pe cei care au muncit și au luptat pentru o funcție de conducere, pentru ca sunt motivați și ambițioși. Sunt convinsă că doamna președinte Iovan va face eforturi ca la alegerile următoare să confirme așteptările”, a declarat Claudia Boghicevici.

Vom crește încrederea față de Partidul Național Liberal. Rezultatul bun depinde doar de noi. Vreau să fim o echipă unită, să construim o organizație puternică. Îi felicit pe vicepreședinții PNL Frumușeni Banciu Florin, Stoi Florin, Bunduc Flavius, pentru că nu au fugit de responsabilitate, ci și-au asumat-o în fața cetățenilor”, a declarat Irina Iovan, proaspătul președinte al PNL Frumușeni.

Printre participanții la aceste alegeri s-au numărat Reginald Andronic, primarul comunei, și Sorin Sălăjan, secretar general adjunct, alături de membrii organizației locale.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.