Claudia Boghicevici: „Dorim să le oferim celor ce beneficiază de servicii sociale condiţii cât mai bune”

Claudia Boghicevici: „Dorim să le oferim celor ce beneficiază de servicii sociale condiţii cât mai bune”

Consiliul Judeţean Arad a pregătit contractarea de servicii sociale pentru 25 de persoane.

Consiliul Judeţean Arad a pregătit contractarea de servicii sociale pentru un lot de 11 copii și tineri cu măsură de protecţie specială, într-un centru rezidenţial (casă de tip familial), pe o durată de trei ani, valoarea contractului de servicii sociale fiind de peste 850.000 de lei, cât şi pentru 14 persoane adulte cu dizabilităţi, într-un centru de îngrijire şi asistenţă (CIA), tot pe o durată de trei ani, valoarea contractului de servicii sociale fiind în sumă de 1.420.755 lei.

„Judeţul nostru este printre cele mai performante, în acest domeniu sensibil, al serviciilor sociale. Dorim să le oferim celor ce beneficiază de aceste servicii condiţii cât mai bune, şi în acest sens vom monitoriza cu maximă atenţie derularea întregului proces de contractare. Sistemul social reprezintă pentru Consiliul Judeţean, una dintre priorităţile absolute, o componentă necesară şi obligatorie”, a afirmat vicepreședintele Consiliului Județean Arad Claudia Boghicevici (foto).

Contractarea acestor servicii va fi supusă votului consilierilor judeţeni în şedinţa Consiliului Judeţean Arad din data de 23 februarie.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.