Claudia Boghicevici: „Guvernul Ponta trebuie să vină cu soluţii pentru scutirea de la plata datoriilor către stat a tuturor celor cărora le-au fost calculate greşit salariile”

Claudia Boghicevici: „Guvernul Ponta trebuie să vină cu soluţii pentru scutirea de la plata datoriilor către stat a tuturor celor cărora le-au fost calculate greşit salariile”

Deputata Claudia Boghicevici, coordonatoarea portofoliului Muncii şi Protecţiei Sociale în Guvernul Alternativă PDL, a susţinut în Parlament proiectul legislativ care prevede exonerarea de la plată a unor sume de către personalul din unităţile de învăţământ din Vulcan, Lupeni şi Petroşani.

„Mă bucur că Parlamentul României a dat din nou dovadă de solidaritate şi un proiect în interesul cetăţenilor a fost susţinut de toate partidele. Prin această lege se repară o greşeală faţă de personalul din unităţile de învăţământ din Vulcan, Lupeni şi Petroşani, care era obligat să restituie nişte sume de bani din cauza unor greşeli de calcul a veniturilor salariale. Din păcate situaţia aceasta se regăseşte şi la alte categorii de personal şi din alte localităţi, iar proiectul, deşi iniţial se adresa tuturor acestora, în forma finală nu rezolvă integral problema. De altfel, Guvernul PSD ne-a obişnuit în ultimii doi ani cu luarea de măsuri electorale de creştere a veniturilor doar pentru anumite categorii sociale, creând discriminări vizibile în sistem. Semnalul dat de Parlament este însă foarte clar: nu putem pedepsi anumite categorii sociale pentru nişte greşeli de calcul. Guvernul este obligat să aplice această scutire de la plata datoriilor pentru tot personalul bugetar afectat”, a argumentat Claudia Boghicevici.

  1. Rusine celor din PSD deoarece creeaza o discriminare in sistem.

    Raspunde
  2. Ma bucur ca un parlametar intadevar ia masuri pentru poporul care a fost votat. Va sustinem in continuoare !

    Raspunde
  3. guvernul Ponta trebuie sa plece odata cu Basescu!

    Raspunde
  4. Din pacate doar promisiuni si din partea PSD-ului. Macar pe vremea PDL-ului stiai de o treaba, o directie in care se merge, acum……..nici macar pe ai lor nu ii ajuta.

    Raspunde
    • Pai domnule,acestia sunt comunistii!
      Ei promit…si atat.
      Cum poate lumea sa aiba incredere, este pentru mine un mister?!
      Clar, ei se adreseaza unui segment de populatie nu prea scolit!(sau cu scoli facute aiurea).Uitati-va la liderul lor:nu a reusit sa se faca remarcat si cunoscut dacat prin plagiat!

      Raspunde
  5. Felicitari pentru initiativa, dna. Claudia, speram ca in viitor lucrurile se vor imbunatati.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.