Claudia Boghicevici: Justiția din România funcționează iar acest lucru a dus la manipulare și instigare la violență

Claudia Boghicevici: Justiția din România funcționează iar acest lucru a dus la manipulare și instigare la violență

Deputatul ACL Claudia Boghicevici a declarat că, prin condamnarea definitivă a lui Dan Voiculescu, s-a demonstrat că justiția din România funcționează, lucru dovedit în ultimii ani și întărit în ultimele luni. În același timp, deputatul arădean acuză acțiunile celor fideli lui Dan Voiculescu, care continuă să manipuleze cetățenii de bună credință și care instigă oamenii la acte de violență.

„Avem parte de un an electoral foarte agitat. Cred că evenimentele de săptămâna trecută, odată cu condamnarea lui Dan Voiculescu, vor schimba foarte mult fața României de acum înainte. Am observat reacțiile de după arestare, coagularea câtorva oameni fideli care încearcă în continuare să manipuleze cetățenii de bună credință, inducând ideea unei lupte între Palate. Cred că trebuie să spunem încă o dată, ferm, că justiția din România funcționează, acest lucru fiind dovedit în ultimii ani și întărit în ultimele luni. Vedem, în aceste zile o mobilizare la proteste, cu instigare la violențe, cu jurnaliști bătuți și cu instituții ale statului care nu-și fac datoria. Este nevoie de o reacție promptă, atât din partea noastră, a politicienilor, cât și din partea presei şi a societăţii civile”, a declarat deputatul Claudia Boghicevici.

Totodată, deputatul Alianței Creștin Liberale a explicat că toate lucrurile menționate nu fac decât să mobilizeze „dreapta” politică, lucru extrem de necesar în împiedicarea ajungerii lui Victor Ponta la Cotroceni, poziţie din care va încerca să blocheze justiția din România.

„Pentru noi, ca ACL, este o perioadă în care trebuie să ne mobilizăm, pentru că dacă Victor Ponta va câștiga alegerile, România nu va mai fi o țară în care justiția să își poată face treaba. Cred că toate aceste lucruri întâmplate în ultimele zile nu fac decât să ne mobilizeze mai mult. În același timp, cred că noi, ca oameni politici, trebuie să taxăm derapajele de la libertatea de exprimare, de la libertatea cetățeanului a unor indivizi care se victimizează folosind pensionari sau folosind oameni nevinovați ca un scut de protecție în jurul lucrurilor ilegale pe care le-au făcut”, a mai declarat Claudia Boghicevici, subliniind faptul că justiția din România este una corectă, dreaptă și că, indiferent de numele pe care îl ai, indiferent de funcția pe care o deții, în fața legii trebuie să răspunzi pentru faptele pe care le faci.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.