Claudia Boghicevici: PSD Arad, în loc să ducă bani în localitățile județului, le confiscă până și sărbătorile!

Claudia Boghicevici: PSD Arad, în loc să ducă bani în localitățile județului, le confiscă până și sărbătorile!

Claudia Boghicevici, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad a reacționat după ce „la data de 19 aprilie 2017, deputatul PSD Florin Tripa deschidea un șir de comunicate de presă prin care acuza conducerea Consiliului Județean Arad de alocarea fondurilor pentru activitățile culturale din județ”.

„«Se folosesc bani publici pentru chermeze de partid», spunea atunci Tripa, fără să se documenteze și să vadă că, în realitate, Consiliul Județean, prin Centrul Cultural Județean, a oferit finanțare TUTUROR administrațiilor locale care au solicitat fonduri pentru evenimentele lor importante, indiferent de culoarea politică!”, afirmă Claudia Boghicevici.

Vicepreședintele CJA afirmă că „duminică, la Păuliș, Tripa și administrația locală PSD și-au dat în petic”.

„Au demonstrat, ce înseamnă, cu adevărat, politizarea pe bani publici și transformarea unui eveniment cultural important pentru comunitate într-o chermeză de partid! Primarul PSD a interzis accesul pe scenă a viceprimarului PNL și a condiționat-o pe vicepreședintele Consiliului Județean, d-na Claudia Boghicevici, de absența viceprimarului! În schimb, o întreagă pleiadă a organizației PSD de la Arad, fără nicio legătură cu evenimentul în sine sau cu localitatea Păuliș, a urcat pe scenă și a stat în lumina reflectoarelor, deși nu a avut absolut niciun merit în organizare! Considerăm că această atitudine este un abuz impardonabil! Primarul de la Păuliș a blocat întâi salariile din administrația locală, a provocat o criză politică în comună pe seama și în dauna cetățenilor, iar acum continuă în aceeași notă de sfidare, cu complicitatea celor de la PSD Arad!”, se arată într-un comunicat de presă al Consiliului Județean Arad.

„Consiliul Județean nu consideră oportună finanțarea unor evenimente ale PSD sau ale oricărui alt partid din banii arădenilor! PSD, care este la putere, în loc să ducă bani în localitățile județului, le confiscă până și sărbătorile! În consecință, vom reevalua oportunitatea finanțării unor activități pe care unii primari le folosesc nu pentru a aduce bucurie comunității lor, ci pentru exerciții de slugărnicie față de deputații PSD care pe de o parte condamnă evenimentele finanțate de Consiliul Județean, pe de altă parte dau din coate să pozeze la ele!”, a declarat Claudia Boghicevici, vicepreședinte al Consiliului Județean Arad.

  1. tot timpul au facut asa,atit ii duce capu.

    Raspunde
  2. Mița Baston la rampă!! Atâta știe,atâta poate O arivistă, elegantă ce-i drept,ne poartă de grijă.

    Raspunde
  3. Pai dvs.nu faceti acelasi lucru?Am participat la mijlocul lunii august la un eveniment al comunitatii sarbe din Arad-Gai si am observat cu stupoare ca ati fost in biserica sarbeasca alaturi de dl.Glad Varga si altii,iar preotul vi-a multumit pentru prezenta!A fost si implicare din partea dvs.la acel eveniment???Sau doar inceput de campanie electorala?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.