Claudiu Cristea, despre gestul URÂT al Primăriei de a devansa o dezbatere publică importantă: 11 ANI DE MONOLOG în Arad!

Claudiu Cristea, despre gestul URÂT al Primăriei de a devansa o dezbatere publică importantă: 11 ANI DE MONOLOG  în Arad!

Claudiu Cristea, fondatorul Mişcării Arădene, a luat poziţie faţă de gestul Primăriei Municipiului Arad de a devansa data dezbaterii publice pe tema podurilor din Arad. Iniţial, s-a anunţat că aceasta va avea loc în data de 25 iunie, dar a fost devansată pentru data de 24 iunie.

„Aflăm, cu nedumerire, că dezbaterea pe tema podurilor Aradului, anunțată pe data de 25 iunie 2015, a fost devansată pe data de 24 iunie. Presa a fost înștiințată despre această modificare cu doar o zi înainte, în după amiaza zilei de 23 iunie. De altfel, pe site-ul primăriei apare tardiv un anunț ante-datat 22 iunie (vezi foto)”, precizează Claudiu Cristea.

anunt antedatat primarie

„Cum este posibil ca o dezbatare de o asemenea însemnătate să fie anunțată la o dată, iar apoi data să fie modificată cu o zi înainte? Chiar dacă nu ar fi existat anunțul inițial, cum este posibilă convocarea unei dezbateri publice cu doar 1-2 zile înainte ca ea să aibă loc?

Suntem la 11 ani de când subiectele importante ale administrație nu se mai dezbat în mod real. 11 ani de monolog în care edilul șef apare singur la televiziuni, neacceptând interlocutori cu păreri diferite. 11 ani de dezbateri publice măsluite, în care se aude o singură voce, eventual acompaniată de corul yesmenilor din clientela de partid.

Dezbatarea de astăzi (n.r. – ieri) nu are nici o valoare, nici juridică, nici civică, întrucât cu premeditare a eliminat de la dezbatare părerile opuse sau complementare”, a precizat, pe bună dreptate, Claudiu Cristea.

  1. Gresit,Claudiu Cristea nu este fondatorul Miscarii Aradene!

    Raspunde
  2. Până recent, Claudiu Cristea afișa puncte de vedere pertinente, cu argumente pe măsură. În ultima vreme, de când visează iar la fotoliul de primar, Claudiu Cristea s-a transformat într-un demagog de joasă speță.
    De un an încoace, atitudinea lui Cristea nu e cu nimic mai presus decât a celorlalți politicieni pe care îi condamnă.

    Raspunde
  3. Claudiu Cristea scoate in evidenta modul in care primarul Falca intelege dialogul cu opinia publica.Primarul trece cu bocancii peste orice propunere si cauta toate metodele pentru evitarea oricarui dialog real.

    Raspunde
  4. Din pacate asa este.Falca crede ca el detine adevarul absolut si restul lumii sunt doar prosti sau aplaudacii lui.Si la inaugurarea pasarelei a batut campii despre poduri, ecluze, parc de iarnă, activitate comerciala in cetate etc.Uitați-vă in jur dragi aradeni.Un centru cu cladiri ce cad, parcurile in majoritate distruse,strandul terminat ca si activitate comerciala,iar ca si plaja o serparie groaznica in zilele cu canicula, mallul unul singur mai de doamne ajuta, cu 20 de ani in urma fata de cel din timisoara, restaurantele din oras abia isi trag sufletul,gigacaloria printre cele mai scumpe din tara,reducerea la impozit doar cu cinci la suta fata de altii care au zece etc.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.