CLIPE DE GROAZĂ la un liceu din Barcelona: Un elev ȘI-A UCIS profesorul cu o arbaletă. Alte 4 persoane au fost RĂNITE

CLIPE DE GROAZĂ la un liceu din Barcelona: Un elev ȘI-A UCIS profesorul cu o arbaletă. Alte 4 persoane au fost RĂNITE

Elevii Institutului Joan Fuster din Barcelona au trăit clipe de coșmar, luni dimineață, după ce un tânăr a intrat înarmat cu o arbaletă în instituția de învățământ și a început să tragă în colegii săi.

Potrivit martorilor oculari, tânărul a ajuns la şcoală la 09:00, cu o oră mai târziu decât era prevăzut, şi s-a îndreptat direct spre clasa sa. Odată ajuns acolo, a atacat-o cu arbaleta pe profesoară şi pe fiica acesteia, care este şi ea elevă la respectiva instituţie de învăţământ.

Auzind ţipete, un profesor care preda într-o sală de clasă alăturată a ieşit în încercarea de a opri atacul, moment în care agresorul a tras în el cu arbaleta, nimerindu-l în piept şi ucigându-l. Apoi, agresorul a intrat într-o altă clasă şi a atacat un elev cu un cuţit pe care îl avea asupra lui.

Poliţia catalană l-a reţinut deja pe făptaș, un minor, iar reprezentanţi ai Sistemului de Urgenţe Medicale (SEM) s-au deplasat la locul incidentului. Răniţii – o profesoară şi trei elevi – au leziuni uşoare.

De teamă că tânărul ar putea să-şi continue seria de atacuri, profesorii şi-au ţinut elevii în clase. Deocamdată nu se cunosc motivele care l-au determinat pe tânăr să comită atacul.

Foto: theguardian.com

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.