Clubul de lectură „O carte pe lună” împlinește UN AN de când a ajuns și în orașul nostru

Clubul de lectură „O carte pe lună” împlinește UN AN de când a ajuns și în orașul nostru

Este mare sărbătoare în cadrul clubului de lectură „O carte pe lună”, Arad. Proiectul a ajuns la un anișor de când se desfășoară în orașul nostru, fiind lansat la Timișoara în urmă cu patru ani de către Giorgia Harasim.

Participanții vor sărbători fericitul eveniment în cadrul întâlnirii programate în data de 22 februarie, joi, în Irish Pub (în spate la Biserica Roșie). Tema ediției cu numărul 13, care nu va fi cu ghinion cu siguranță, este „cărți scrise în țări nevizitate de tine”, iar ideea organizatorilor Alice- Catrinel Pușcașu și Norbert Szucs a fost ca cei prezenți să povestească despre ce au învățat nou din cultura țării respective, ce i-a marcat cel mai mult și dacă în urma lecturii ar vizita acea țară.

Așadar, înarmați-vă cu bună dispoziție și veniți la cel mai cool club de lectură din oraș, „O carte pe lună”, unde pe lângă discuții interesante, veți avea parte și de tort cu ocazia aniversării unui an de la lansarea în Arad.

Mai multe informații se pot găsi pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/141213926528073/

 

  1. LA MULȚI ANI! Mult succes în continuare!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.