A coborât în PIVNIȚA unei CASE vechi, abandonate. Ce ZĂCEA acolo, e HORROR (FOTO)

A coborât în PIVNIȚA unei CASE vechi, abandonate. Ce ZĂCEA acolo, e HORROR (FOTO)

O casă vche și abandonată urma să fie demolată pentru ca în locul ei să se construiască un bloc modern. Muncitorii au intrat înăuntru pentru a lua mobila și tot ce se mai putea salva din ea. Când au coborât în pivniță, au descoperit ceva incredibil.

Casa, care se afla în Londra, ascundea un secret macabru. La subsol, muncitorii au găsit o colecție extrem de ciudată care le-a dat fiori. Mii de cutiuțe din lemn, borcane și carcase care conțineau cadavrele unor creaturi nepământene precum zâne (schelete umane de dimensiuni foarte mici, cu aripi), extratereștrii sau vârcolaci.

creaturi

De asemenea, colecția mai cuprinde și borcane cu diverse organe sau părți ale corpului, păstrate în formol. În pivniță au fost găsite jurnalele lui Thomas Theodore Merrylin, deținătorul colecției. El a fost un aristocrat și biolog, care a trăit în anii 1800.

creaturi zane

Deși în notițele lui se găsesc explicații științifice cu privire la aceste creaturi bizare, scepticii susțin că ar fi vorba de niște replici făcute de artiști talentați și nu de cadavre reale ale unor ființe supranaturale.

extraterestru

Sursa: mirror.co.uk

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.