COLECTIV – 2 ani și două candele. Arădenii vor aprinde o lumânare în memoria victimelor, în Parcul Eminescu

COLECTIV – 2 ani și două candele. Arădenii vor aprinde o lumânare în memoria victimelor, în Parcul Eminescu

Luni se împlinesc doi ani de la una din cele mai mari tragedii care a avut loc în țara noastră după Revoluție. Zeci de tineri și-au pierdut viața în incendiul de la Colectiv, iar alții au rămas cu urme pe viață, atât fizic cât și în suflet.

Un cititor a organizat un eveniment de comemorare a victimelor, care va avea loc în data de 30 octombrie, de la ora 19:00, în Parcul Eminescu. Toți arădenii care doresc să aprindă o lumânare în memoria celor pentru care acea noapte din Colectiv a fost ultima din viața lor, sunt așteptați în parc.

„Au trecut doi ani de la tragicul eveniment din Clubul Colectiv. Nu prea multe lucruri s-au schimbat. Entuziasmul s-a mai domolit, lucrurile au revenit la compromisul călduţ de zi de zi …

Uitate sunt multe din motivele care ne-au făcut să ne revoltăm atunci la tragedii precum cea din Colectiv sau cea de la Maternitatea Giuleşti. Zi de zi ne complacem în dulcea amăgire a lipsei de interes.

Nu toată lumea a uitat!
Nu toată lumea se complace!
Nu toată lumea acceptă compromisul!

Luni, 30 Octombrie 2017, începând cu orele 19 hai să depunem împreună o candelă, aşa cum am făcut acum un an, în memoria celor care au căzut victimele unui sistem corupt. #corupțiaucide”, spune Silviu Dascăl, organizatorul evenimentului.

Mai multe detalii se găsesc pe pagina de Facebook a evenimentului „Colectiv – 2 ani și două candele”: https://www.facebook.com/events/503716800004527/?ti=icl&__mref=mb

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.