COMUNA BLESTEMATĂ din România! Zona în care localnicii își ÎNCHEIE SOCOTELILE CU VIAȚA mult prea devreme!

COMUNA BLESTEMATĂ din România! Zona în care localnicii își ÎNCHEIE SOCOTELILE CU VIAȚA mult prea devreme!

O întreagă comunitate din România este zguduită! De altfel, zona și-a atras faima de loc blestemat, după ce, în decurs de numai un an, patru localnici de aici au ales să-și pună capăt zilelor.

Printre aceștia se numără o adolescentă de 14 ani, dar și un tânăr de 25.

Localnicii din comuna vrânceană Păulești sunt în stare de șoc, iar gândul că locul unde viețuiesc este blestemat nu le dă pace.

Și asta după ce, în decurs de numai un an, patru localnici s-au sinucis.

Un tânăr de 25 de ani a fost găsit, zilele trecute, fără suflare la Hăulişca, în comuna Păuleşti. Un gest care ar fi putut trece drept unul disperat al unui tânăr oarecare, însă, a fost al patrulea caz de sinucidere în numai un an de zile în comună. Tânărul a dispărut de acasă acum mai bine de o săptămână, timp în care nu s-a ştiut nimic de el. Avea ceva probleme personale și dăduse în darul băuturii, însă, nimeni nu s-ar fi gândit că va recurge la acest gest extrem.

A fost căutat de polițiștii din sat împreună cu mai mulți voluntari pe dealurile şi pădurile dimprejur, fără niciun rezultat. O localnică a găsit, apoi, trupul său spânzurat la marginea satului.

În luna mai a anului trecut, o fată de 14 ani şi-a pus și ea capăt zilelor, iar motivul nu este nici acum cunoscut.

La numai câteva săptămâni după, un membru al obştii Păuleşti s-a spânzurat pentru că era tras la răspundere pentru fapte comise în cadrul obştii, fapte de care el nu era responsabil.

 

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.