Comuna Cărand se modernizează cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad (FOTO/VIDEO)

Comuna Cărand se modernizează cu sprijinul Consiliului Judeţean Arad (FOTO/VIDEO)

În comuna Cărand au fost inaugurate marţi, 2 septembrie 2014, trei străzi, după lucrările de modernizare la care au fost supuse, eveniment la care a participat şi Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean Arad.

Pavel Cialma, primarul comunei Cărand, a apreciazt efortul pe care administraţia judeţeană l-a depus, sprijinind comunităţile mici, pentru ca acestea să se dezvolte. „Lungimea totală a drumurilor supuse modernizării este de 1,8 km, două dintre străzi fiind în localitatea Cărand şi una în localitatea Sălişte. Am beneficiat de sprijinul preşedintelui Nicolae Ioţcu şi am reuşit să ducem la bun sfârşit acest obiectiv, de care beneficiază toţi locuitorii comunei. Dar, mult mai important este faptul că, la ora actuală, tot prin sprijinul Consilului Judeţean, implicit a preşedintelui Nicolae Ioţcu, comuna Cărand beneficiază şi de trotuare pavate, în proporţie de 98%”, a precizat Pavel Cialma.

Nicolae Ioţcu, preşedintele Consiliului Judeţean, a întărit ideea că fiecare comunitate locală trebuie să aibă un sprijin egal pentru a se dezvolta. „Nu trebuie să avem discriminări, în funcţie de mărimea localităţii sau de apartenenţa politică a primarului în funcţie. Astăzi am inaugurat o noua investiţie finanţată de Consiliul Judeţean într-o proporţie de 95 de procente. Este un sprijin pe care îl acordăm administraţiilor locale pentru o cauză nobilă: aceea de a moderniza satul românesc, de a aduce condiţii cât mai bune tuturor locuitorilor din localităţile judeţului nostru. Cărand este un model în acest sens, o comună frumoasă, îngrijită, oglindă a tuturor celor ce locuiesc aici”, a adăugat Nicolae Ioţcu.

În opinia președintelui CJA investițiile în mediul rural sunt o necesitate şi fac parte din strategia de modernizare şi dezvoltare a județului.

Consiliul Judeţean Arad a alocat suma de 480.000 de lei pentru modernizarea celor trei sttrăzi, adică 95 la sută din valoarea investieţiei, diferenţa fiind asigurată de la bugetul local al comunei.

https://www.youtube.com/watch?v=xs8PW-2qNzg&feature=youtu.be

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.