Concediu de președinte: Unde își petrece Klaus Iohannis Sărbătorile Pascale!

Concediu de președinte: Unde își petrece Klaus Iohannis Sărbătorile Pascale!

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, se află în vacanţă în insulele Madeira din Portugalia. Informaţia a fost publicată de site-ul ziarului portughez Diario de Noticias.

Pe site-ul ziarului local a fost publicată o ştire potrivit căreia preşedintele României s-ar afla în vacanţă în Madeira.

Surse din Administraţia Prezidenţială au precizat, luni, că preşedintele Klaus Iohannis se află într-o vacanţă privată, de Paşte în perioada 6-10 aprilie, fără a preciza unde anume se află şeful statului.

Preşedintele Klaus Iohannis, de confesiune evanghelic luteran, a sărbătorit duminică Paștele şi era aşteptat să participe, alături de soţia sa, Carmen, la slujba de Înviere de la Biserica Romano-Catolică Sfânta Treime din Sibiu, unde a mers şi de Crăciun, dar şi de Paşte în ultimii ani, în perioada în care era primar al Sibiului.

Surse locale au afirmat că preşedintele şi soţia sa ar fi petrecut Paştele în Germania, unde se află familia şefului statului, iar de acolo ar fi plecat în Portugalia.

Foto: stiridesibiu.ro

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.