Consilier judeţean AMENINŢAT în trafic în legătură cu Zona Liberă

Consilier judeţean AMENINŢAT în trafic în legătură cu Zona Liberă

Remus Guţu, fostul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad, a atras atenţia asupra faptului că un consilier judeţean a fost ameninţat în trafic de doi indivizi, care i-au strigat dintr-o maşină să-şi vadă de treabă în ceea ce priveşte Zona Liberă Arad-Curtici.

„I s-a strigat să lase în pace Zona Liberă şi să-şi vadă de pensie. Nu pot să vă dau numele consilierului judeţean, pentru că nu doresc să-i creez probleme”, a spus Guţu.

Instituţie aflată în subordinea Consiliului Judeţean Arad, Zona Liberă Arad-Curtici a născut numeroase semne de întrebare în ultima vreme, fiind cerută chiar înfiinţarea unei comisii care să-i verifice activitatea. „Acea comisie, care trebuia să verifice activitatea Zonei Libere, nu s-a mai întrunit, însă, niciodată”, a declarat Remus Guţu.

Acesta a mai declarat că, în calitate de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean, i-a cerut un raport de activitate Cristinei Bibarţ, directorul Zonei Libere, dar aceasta a refuzat, spunându-i că ea nu dă nimănui raportul, pentru că are „spate”.

„I-am cerut raportul şi mi-a spus că ea nu dă raportul nimănui, indicând cu mâna spre umăr şi spunându-mi că are «spate»”, a declarat Guţu.

De remarcat, că naşul Cristinei Bibarţ este generalul Florian Coldea, adjunctul SRI.

Foto: Arhiva

  1. minciuni de victimizare !

    Raspunde
  2. sa morit tu ca-s minciuni??

    Raspunde
  3. E foarte adevărat o știu toți in Cja ca doamna Bibart face ce vrea ea ca are pe Nașu la SRI

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.