Consilierii județeni ai PSD doresc să știe CINE i-a „COPT-O” lui Florin Didilescu. Ce SUSȚINE Iustin Cionca (VIDEO)

Consilierii județeni ai PSD doresc să știe CINE i-a „COPT-O” lui  Florin Didilescu. Ce SUSȚINE Iustin Cionca (VIDEO)

Consilierii județeni l-au luat la întrebări pe Iustin Cionca, preşedinte al Consiliului Judeţean Arad, vis-a-vis de „executarea” lui Florin Didilescu, directorul Bibliotecii „A.D. Xenopol” din Arad.

Astăzi, la sediul Consiliului Judeţean Arad, consilierii s-au întrunit în şedinţă ordinară, începând cu ora 13, în Sala „Vasile Goldiş”. Majoritatea punctelor aflate pe ordinea de zi a şedinţei ordinare a Consiliului Judeţean Arad au fost votate în unanimitate.

Subiectul de gâlceavă a fost altul, de fapt: evaluarea lui Florin Didilescu și obținerea de către acesta a unei note sub 7 la evaluarea anuală, ceea ce a dus la numirea unui manager interimar, act considerat injust de către consilierii județeni ai PSD.

În perioada 09.03.2017-19.04.2017 a avut loc evaluarea managementului instituţiilor publice de cultură subordonate Consiliului Judeţean Arad. În urma evaluării raportului de activitate întocmit de către Florin Didilescu, dar şi a intervievării acestuia de către comisia de evaluare, rezultatul obținut a fost sub nota minimă. Prin urmare, Cristina Duma, angajată a Bibliotecii din anul 2002, a fost numită prin dispoziţia preşedintelui Consiliului Judeţean Arad începând din data de 26.04.2017, manager interimar până la organizarea concursului. Numirea managerului interimar al bibliotecii s-a făcut pe o perioadă de maxim 120 zile calendaristice, timp în care CJA va organiza concurs de proiecte de management.

Vezi mai jos poziția oficială a lui Iustin Cionca vis-à-vis de acest subiect, dar și alte „delicii” din cadrul ședinței de azi:

Foto: Arhivă

 

 

  1. Didilescu cum făcea achizițiile de carte de la Librăria Corina fără sa respecte legea. Nu urca achizițiile în SEAP. Aici trebuie sa se sesizeze DNA .

    Raspunde
  2. Didilescu își umilea angajații, ii amenința zilnic ca ii dă afară. Le dadea sarcini să facă mai multe lucruri în același timp tocmai pentru ca ei sa nu poată sa le facă. Multi și-au dat demisia ,  că nu au mai putut suporta. Când plecau ii punea să dea o declarație ca pleacă din cauze personale. JOS MASCA directore !

    Raspunde
  3. Didilescu a fost pus director de Seculici. Dacă a fost schimbat, acest lucru s-a întâmplat doar cu acordul tacit al acestuia.

    Raspunde
  4. esti beat si prost..nu e adevarat..e o mizerie ce se petrece..azi se vorbea in urbe ca un fost sef anaf vine in locul lui, mie sila.

    Raspunde
  5. Voi care plângeți după Didilescu trebuia sa va înscrieți la biblioteca sa aibă și el cu ce sa se laude , ca are public și sa își justifice bugetul enorm pe care l-a avut.  El a făcut  acțiuni de 2 lei cu 2 copii și cu 4 actori.  Nu asa se face cultura.
    Cati bani a sifonat asta din banii publici nu a furat nici Ghiță.A avut un buget enorm pe care l-a folosit după bunul lui plac fără sa respecte legea. Trebuie sa se sesizeze organele statului .

    Raspunde
  6. Didilescu este un iresponsabil am avut copil la Amifran si stiu ca  a uitat copii prin Franta, a pierdut nu știu cate  avioane atunci cand a fost plecat cu copii! Un om la vârsta de 70 de ani trebuie sa stea acasă ca nu mai este capabil sa aibă grija de copii.

    Raspunde
  7. Didilescu cum și-a ținut orele la Liceul Economic cu norma inttaga de profesor ?Fiind și director și având și preocupări in afara bibliotecii cu Amifran.
    El pleca din Biblioteca o luna vara o luna iarna fără sa își ia concediu fără plata , aici trebuie sa verifice ITM – ul .

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.