Consilierul Glad Varga: „Mircea Purcaru și conservatorii să dea socoteală arădenilor”

Consilierul Glad Varga: „Mircea Purcaru și conservatorii să dea socoteală arădenilor”

Consilierul municipal Glad Varga consideră că în politica arădeană apar tot mai mulți așa-ziși politicieni care se pricep la toate. Mircea Purcaru este unul dintre aceștia, președintele conservatorilor arădeni având săptămânal discursuri pe teme care mai de care mai pompoase, de la macroeconomia Uniunii Europene la alianțe politice internaționale și strategii mondiale”.

Dacă tot dorește să capteze atenția arădenilor, domnul Purcaru ar trebui să explice faptul că Guvernul Ponta, din care fac parte și conservatorii dumnealui, a introdus acciza la combustibili sau că același guvern, în complicitate cu conservatorii, a introdus 35 de taxe noi. De fapt, discursurile domnului Purcaru sunt făcute pentru a ascunde eșecul guvernării USL”, a declarat consilierul municipal Glad Varga.

De asemenea, Glad Varga susține că arădenii așteaptă, în continuare, ca reprezentanții locali ai partidelor de guvernământ să își aplece energiile și profesionalismul asupra nevoilor Aradului. Nu auzim din partea lor decât promisiuni, declarații triumfaliste și discursuri «pasate» de la București. Arădenii se simt înșelați de Guvernul Ponta și de cei care reprezintă acest guvern la Arad, inclusiv domnul Purcaru”.

  1. anus pofticios dupa nuci glazurate 31 martie, 2014, 10:47 pm

    auzi ma la asta; ma mucosule, cate mii de euro mai pe cardurile din portofelul tau? Bani de la partidul pulii din care faci parte.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.