Consilierul judeţean Florin Tripa: Falcă a golit funcţia de primar de responsabilităţi!

Consilierul judeţean Florin Tripa: Falcă a golit funcţia de primar de responsabilităţi!

 

Potrivit consilierului judeţean Florin Tripa, primarul Gheorghe Falcă şi-a făcut un obicei din fuga de responsabilitate.

„Constatăm în fiecare zi că domnul Falcă se delimitează de problemele Aradului şi ale arădenilor. Practic, a golit funcţia de primar de responsabilităţi şi vrea să rămână doar cu privilegiile. Astfel, în ultima perioadă am aflat de la primarul Aradului că Guvernul trebuie să asfalteze străzile din oraş, deşi întreţinerea drumurilor intră de fapt în atribuţiile sale. Am aflat de la domnul primar că nu el este responsabil pentru situaţia de la cele două CET-uri, deşi administraţia locală controlează cele două societăţi comerciale şi are toate atribuţiile prin care poate interveni. Dânsul nu explică de ce nu a obţinut fonduri europene pentru CET-uri, de ce nu avem o strategie energetică viabilă după 11 ani de mandat, dar încearcă să dea vina pe alţii”, a declarat consilierul.

„Mai nou, aflăm că dânsul nu răspunde nici pentru canalizarea oraşului şi încearcă să folosească inundarea viaductului Micălaca pentru a scăpa de oameni care nu îi convin. Explicaţiile pe care le-a dat pe acest subiect sunt contradictorii. Pe de o parte spune că problema este la o companie pe care nu o controlează, pe de altă parte a dat un ultimatum celor pe care îi consideră responsabili. Credem că Gheorghe Falcă ar trebui să se hotărască: ori este responsabil pentru situaţia canalizării şi este foarte bine că se implică măcar acum pentru a rezolva problema, ori nu are atribuţii şi nici calitatea de a da ultimatum. Acest joc de-a fuga de responsabilitate nu este corect şi are consecinţe grave asupra modului în care este administrat Aradul. Consecinţele acestui mod politicianist de a administra Aradului sunt: drumuri proaste, canalizare inundată, cheltuieli de întreţinere mari şi perspectiva ca arădenii să rămână fără căldură şi apă caldă la iarnă!”, a mai spus consilierul judeţean Florin Tripa.

  1. nu stiu cine este acest Tripa dar are dreptate

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.