Consilierul judeţean Simon Stan a adus bucuria Crăciunului în zeci de familii nevoiaşe (FOTO)

Consilierul judeţean Simon Stan a adus bucuria Crăciunului în zeci de familii nevoiaşe (FOTO)

Consilierul județean Simona Stan a vizitat vineri, 22 decembrie 2017, peste 70 de familii nevoiașe din zona comunei Târnova pentru a le aduce o mică bucurie în prag de sărbători.

Consilerul Simona Stan a ales cu precădere această zonă dat fiind faptul că Târnova este a doua ei casă. De altfel, încă din 2012, de când Simona Stan ocupă funcția de consilier județean, toate eforturile ei politice s-au îndreptat spre această zonă, încercând mereu să facă cunoscute la centru Consiliului Județean Arad problemele târnovenilor.

„Sărbătorile de iarnă sunt prilejul ideal de a privi in jurul nostru și de a găsi calea de-a duce măcar un zâmbet unui om aflat în nevoie. Sărbătoarea Crăciunului este o sărbătoare a bucuriei, a speranței și mai ales a copiilor care indiferent de vârstă îl așteaptă pe Moș Crăciun. Intenția mea în această zi a fost să fac o bucurie și celor care poate împovărați de greutatea traiului de zi cu zi așteaptă aceste sărbători cu inima strânsă. Bunica mea îmi spunea mereu că cine găsește bucurie în a dărui este cel mai bogat om, iar eu astăzi am fost cel mai bogat om din lume datorită tuturor celor care m-au primit cu inima deschisă în casele lor. Vă doresc tuturor și fiecăruia în parte să aveți Sărbători frumoase, învăluite în căldura căminului familial și să găsiți mereu Lumina-n întuneric. Crăciun Fericit!”, a declarat Simona Stan, consilier județean PNL Arad.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.