Constantin Traian Igaș îi îndeamnă pe arădeni să meargă la vot. Ce înseamnă asta pentru PNL

Constantin Traian Igaș îi îndeamnă pe arădeni să meargă la vot. Ce înseamnă asta pentru PNL

Senatorul Constantin Traian Igaş îi îndeamnă pe arădeni să meargă la vot.

„Săptămâna aceasta se încheie mandatul parlamentarilor aleşi în 2012 şi arădenii îşi vor alege o nouă garnitură de deputaţi şi senatori. Dacă în 2008 şi în 2012 opţiunea era una uninominală, oamenii la vot alegeau o persoană anume şi ştiau pe cine votează, acum au de dat un vot pentru listele de partide care pot ascunde multe. Cu mici excepţii, garnitura parlamentarilor arădeni va rămâne aceeaşi. Însă important este ca odată aleşi, aceştia să se impună în interiorul Parlamentului pentru a obţine funcţii importante care să le permită să aibă o influenţă cât mai mare în actul de decizie, decizie care să vină în sprijinul arădenilor”, a declarat senatorul într-un comunicat de presă.

„Am trecut prin multe bătălii electorale şi niciodată nu mi-am luat angajamente în faţa electoratului dincolo de ceea ce am crezut eu că se poate realiza şi am lucruri cu care mă pot mândri. Constat că şi în această campanie, ca şi în celelalte, unii candidaţi promit mai mult decât ştiu că vor putea realiza, iar aici alegătorii trebuie să filtreze foarte bine. Îndemn arădenii să meargă la vot, iar cei care vor fi aleşi să nu uite nici un moment că rolul lor este să îi reprezinte cu cinste şi demnitate pe cei care i-au ales!”, a spus senatorul.

De remarcat, însă, că o prezenţă bună a arădenilor la vot ar dezavantaja PNL, care se bazează aproape strict pe aparatul de partid, şi ar favoriza alte partide, inclusiv PSD.

  1. Corect este normal sa votam

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.