Constantin Traian Igaş: „România are nevoie de 10 ani de guvernare de dreapta”

Constantin Traian Igaş: „România are nevoie de 10 ani de guvernare de dreapta”

La Iași a avut loc, duminică, întrunirea grupurilor parlamentare din Senat și Camera Deputaților ale PDL și PNL, informează senatorul Constantin Traian Igaş într-un comunicat de presă.

Pe ordinea de zi au fost înscrise acțiunile grupurilor pentru sesiunea septembrie-decembrie 2014. S-a discutat pe marginea propunerilor legislative inițiate de către parlamentarii PDL și PNL aflate în procedură parlamentară și care vor fi susținute cu prioritate în această sesiune.

„De asemenea, am discutat și pe marginea unor propuneri legislative noi care urmează să fie depuse în această sesiune, și aici mă refer la reducerea TVA în două trepte, legea primei întabulări sau legea privind votul prin corespondență”, a declarat senatorul arădean Constantin Traian Igaș.

De remarcat, că la evenimentul de la Iași Klaus Iohannis și-a prezentat proiectul de țară în fața tuturor parlamentarilor PDL și PNL și a invitaților. „Obiectivul ACL este să preia guvernarea din 2015, România are nevoie de 10 ani de guvernare de dreapta, pentru a face o țară mai bună pentru cetățenii săi”, este de părere senatorul Traian Igaș.

La această întrunire au fost reluate în dezbatere și cele trei moțiuni simple ale grupurilor reunite, la Camera Deputaţilor sau la Senat, pe justiție (deja depusă din sesiunea trecută), pe fiscalitate și pe educație. Senatorul Constantin Traian Igaş a amintit şi faptul că luni, 1 septembrie 2014, începe a doua sesiune parlamentară din acest an.

„Această întrunire a grupurilor reunite va fi urmată, în zilele de 5 – 6 septembrie, de Liga Aleşilor Locali ai ACL, unde vor fi prezenţi cei aproape 1.600 de primari şi preşedinţi de consilii judeţene ai alianţei”, a mai anunţat senatorul arădean.

  1. am avut patru cu Boc si ne-am lamurit. d-le Igas nu mai amagiti oamenii va rog ca nu e frumos

    Raspunde
    • Vb prostii mai mari ca el,a dat afara oameni din MAI cand a fost ministru binenteles abuziv si politic ca sa aibe ei bani,sicrie sa isi cumpere de banii aea sper sa se faca dreptate candva in tara asta si sa ii ia la raspunderi pe toti

      Raspunde
  2. Doar cei care care nu fac nimic sunt apreciati de pupincuristi postaci !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.