Continuă DEGRINGOLADA la ALDE Arad: „Au decis să plece 23 de organizații”

Continuă DEGRINGOLADA la ALDE Arad: „Au decis să plece 23 de organizații”

Grupul de membri ai ALDE care a organizat zilele trecute o conferinţă de presă în care mai mulţi lideri liberal-democraţi şi-au anunţat demisia din partid a dat publicităţii un comunicat de presă „lămuritor” în ceea ce priveşte situaţia din filiala arădeană.

Comunicatul de presă este semnat de Ioan Gheorghe Florea, fostul primar al comunei Gurahonţ.

„Pentru a lămuri opinia publică cu privire la ultimele evenimente care s-au întâmplat în organizația ALDE Arad”, se fac mai multe precizări. „Cu toți cei prezenți aici, dar și mulți alții, care se află în spatele nostru, demisionăm pentru că nu mai suntem de acord cu încălcarea flagrantă a drepturilor și libertăților în acest partid. Toate aceste cuvinte sunt mult clamate  de președintele Călin Popescu Tăriceanu, în spaţiul public, însă la nivel practic, în «curtea sa» aplica exact contrariul. În realitate s-a adoptat impunerea unor lideri interimari fără consultarea membrilor partidului. Nu trebuie să ne ferim de cuvinte și să spunem lucrurilor pe nume: da, în ALDE la acest moment este dictatură. Este un fenomen care se propagă de la cel mai înalt nivel în jos. Nici  la Arad nu este o excepție, dictatura s-a instaurat odată cu venirea lui Calimente și excluderea imediată a unui număr de șapte consilieri care au avut și rezultate bune la alegeri în localitățile în care au candidat. Iar «cireașa de pe tort» ca să zic așa, este numirea pedelistului Pistru la conducerea organizației județene. Asta, după ce, Tăriceanu cu gura lui a spus că niciun pedelist nu va fi admis în rândurile ALDE. Sigur, asta s-a întâmplat cu ceva timp în urmă, dar chiar nu toată lumea are memoria scurtă și uită așa de repede. Așadar se poate spune fără a greși prea  mult că astăzi ALDE Arad nu mai există decât prin foștii pedeliști strânși în jurul lui Pistru și a familiei Calimente bine recompensată de altfel pentru «scorul fantastic» de 4% de la ultimele alegeri parlamentare. Toate aceste fapte au făcut ca paharul răbdării noastre să fie umplut. Am ajuns într-un punct în care nu se mai putea merge mai departe. Drept urmare au decis să plece un număr de 23 de organizații, dintre care trei sunt din orașe importante ale județului. Mă gândesc aici la Chișineu-Criș, Lipova și Sântana”, afirmă Ioan Gheorghe Florea.

Potrivit acestuia, au mai părăsit ALDE Arad: vicepreşedintele Sorin Mihoc, fostul secretar general – coordonator Florian Racoviță, Crinu Iștoc – coordonatorul zonei Valea Mureșului, Mirela Ghidarcă –președintele Organizației de femei ALDE Arad, Daniela Mariana Hărdăuț – coordonator al Colegiului 1, Ioan Ogrinci – coordonator al Colegiului 2, Marius Brașai – coordonator al Colegiului 3, Florea Julan – președintele organizației pensionarilor ALDE Arad şi Raul Ferician – președintele organizației ALDE Sântana.

„Sigur, alături de noi au venit și organizațiile. După socotelile noastre sunt peste 1500 de oameni care au plecat. Mai pot spune că 45 din cei 51 de consilieri ai ALDE sunt alături de noi în demersul nostru. Însă, din motive lesne de înțeles nu le dezvălui identitatea. Pot spune cu certitudine că vor urma și alte demisii. Cert este că ALDE a devenit  o … jucărie, care este manevrată de telecomanda pedelistului Falcă, vopsit acum în liberal”, a mai spus Ioan Gheorghe Florea.

  1. Încurca-i Drace Taricel cel cu 6 experiente conjugale 🙂

    Raspunde
  2. partid de 5 la suta. se bat ceangaii pe ceaunul gol

    Raspunde
  3. Mare branza…..AU PLECAT ANGAJATII SI NEAMURILE LUI CIUPE LANT GROS! Si bineinteles draguta lui ciupe….ghidarca

    Raspunde
  4. ALDE un partid format din frustrati si traseisti, este normal sa n-aiba viata lunga.

    Raspunde
  5. Ce sa stai in ALDE unde ar trebui sa fie la conducerea activa consilieri municipali si judeteni esti condus de Pistru fost membru de seama al fostului PDL impreuna cu alti fosti PDL-isti si cu Turturici care nici nu stiu de unde a aparut !

    Raspunde
  6. […] Continuă DEGRINGOLADA la ALDE Arad: „Au decis să plece 23 de organizații” […]

    Raspunde
  7. Am inteles ca Eustache Pistru impreuna cu Scheaulune au furajat vreo suta si ceva de flamandoci , si nu cu orice , cu carne de miel ramasa prin congelatorul Scheuleanului de la Pastele trecut ! Hapaind vro 3 blide de bograci ,pe Calimente l a apucat cufureala, cu improscatura si boraturi pt. cativa din cei prezenti !

    Raspunde
  8. Pistru si unsurosii lui care au un puternic miros de porcani sunt de tot rasul Aradului , e interesant , ca doar au mancat oaie …dar cu asemenea creaturi ..orice e posibil ! Ar mai fi ceva , zic eu , destul de interesant si in acelasi timp jenant rau pt. naparloii lu Ramoliceanu , au adus beticii cartierului , pensionarii din cluburile pensionarilor din 3 cartiere + abonatii de la Cantina sociala … si iaca asa au adunat vreo 120 de insi , HALAL !!!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.