Continuă lucrările de REPARAŢII ale străzilor din Arad. Unde se va lucra săptămâna viitoare

Continuă lucrările de REPARAŢII ale străzilor din Arad. Unde se va lucra săptămâna viitoare

Primăria Municipiului Arad anunţă că şi săptămâna viitoare vor continua lucrărilor de reparaţii ale străzilor, în mai multe zone din oraş. Acestea vizează refacere a carosabilului şi amenajarea trotuarelor şi a spațiilor de parcare.

Astfel, în Aradul Nou, se va lucra pe străzile Vasile Pârvan, Ilie Minea, Vasile Bogrea, Nicolae Densușeanu şi Corabiei. De asemenea, vor intra la reparat străzile Pelinului (zona Cocorilor) şi Bihorului (zona Podgoria), precum şi strada Petru Rareş, din Grădişte, pe porţiunea dintre pasaj şi strada Războieni.

Zilele acestea se lucrează pe străzile A. M. Guttembrunn, Ostașului şi Semenicului, din Aradul Nou, pe străzile Someșului şi Orient din Grădişte, pe străzile Episcopiei, Octavian Goga, Eminescu, Blajului, Gh. Lazăr şi N. Bălcescu din centrul oraşului, pe străzile Moise Rișcuția, Inului şi Aleea Constructorilor (zona Cocorilor) şi în zona blocurilor de pe Calea 6 Vânători.

  1. reabilitarea trotuarului din fata bl a1/2 si b1/2,str.acaemia teologica(aleea ) pt.care s-au facut numeroase sesizari(2011-2014) pe cand vor fi luate in considerare?

    Raspunde
  2. banuiesc ca si cartierul Micalaca face parte din municipiu Arad si aici nu e prevazuta nici o lucrare de asfaltare ? Se pare ca domnii de la primarie nu prea trec pe aici sa vada strazi ca :Barzavei,Lepa, Exterior,Abrud,Imasului etc. care necesita reparatii de ani buni. Strazi nu demult asfaltate arata de toata jena,exemplu Decebal,strazile din jurul liceului Moise Nicoara etc. Firmele care au lucrat ar trebui sa nu fie platite si sa nu mai primeasca alte contracte in Arad.

    Raspunde
  3. bai tata , la cat l-ai lins in cur pe falca pe diversele situri in ultima vreme , ar putea sa-ti repare trotuarul

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.