Continuă LUPTA pentru PARCUL EMINESCU. AFLĂ când va avea loc următorul protest

Continuă LUPTA pentru PARCUL EMINESCU. AFLĂ când va avea loc următorul protest

Grupul de iniţiativă „Salvați Parcul Eminescu” anunţă organizarea unui nou protest pentru salvarea parcului din spatele Palatului Administrativ.
Organizațiile care organizează protestul îi așteaptă pe arădeni sâmbătă, 7 februarie, la Crucea Eroilor, în parc. Acolo sunt aşteptaţi toți arădenii care se opun proiectul Municipalităţii de transformare a parcului în parcare.

„În ciuda declarațiilor publice de renunțare la acest proiect, primăria nu a întreprins nici o acțiune concretă ba mai mult se arătă gata să-și apere în instanță amendamentele ilegale aduse HCLM 201/2014 – amendamente care fac posibilă transformarea parcului în parcare. În aceatsă situație, așa cum am mai anunțat, protestul nostru continuă și se va intensifica. Vă așteptăm în parc!”, anunţă organizatorii.

Protestul este susținut de Alternativa Civică, Asociația Pro Urbe, Mișcarea Arădeană, Respiră Verde, Galeria Oldart, Centrul pentru Studii și Inițiativă Civică, Asociația „Miloș Cristea”, Asociația Krysallis, Sindicatul Artiștilor Interpreți din Filarmonica Arad şi ULAL Arad.

  1. la ce ora e mitingul. mergem cu noaptea in cap?!?!?!

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.