SCANDAL/ Controlorii, tramvaiul şi… jandarmii! Circulaţie blocată 30 de minute din cauza unui tânăr!

SCANDAL/ Controlorii, tramvaiul şi… jandarmii! Circulaţie blocată 30 de minute din cauza unui tânăr!

Traficul tramvaielor a fost blocat în jurul prânzului pentru aproximativ o jumătate de oră, la Polivalentă, din cauza unui scandal.

În tramvaiul cu numărul 12, care circulă pe ruta Arad – Sâmbăteni, controlorii au descoperit un minor care nu avea asupra sa o legitimaţie de călătorie validă. Tânărul a explicat că şi-a uitat abonamentul acasă şi poate să prezinte actul în momentul în care ajunge în staţia în care avea destinaţia. Cei care se ocupă cu controlul legitimaţiilor nu au fost de acord cu acest lucru şi au dorit să îl dea jos pe acesta la Podgoria pentru a-i aplica o amendă. Puştiul nu a fost de acord şi a refuzat să coboare, moment în care a izbucnit un scandal între cele două părţi. Sprijinit de prieteni, acesta a intrat într-un conflict verbal cu reprezentanții Companiei de Transport Public Arad, care a durat mai bine de 30 de IMG_20150324_141608minute, timp în care s-a format o coadă de aproximativ cinci tramvaie în sensul de mers spre Micălaca.

În cele din urmă, controlorii au cerut sprijinul jandarmilor, care l-au convins pe minor să coboare din tramvai pentru a lămuri situaţia.

Controlorii au menționat însă că au fost agresați verbal şi amenințați cu represalii fizice, dorind să depună şi o plângere penală în acest sens.

Tânărul a coborât împreună cu un prieten, pentru a-l avea ca martor, dar mai mult ca sigur se va alege cu o amendă pentru tulburarea liniștii şi ordinii publice.

UPDATE/ Tânărul susţine că a avut abonamentul la el, doar că a durat până l-a prezentat, motiv pentru care controlorii au început să se certe cu el.

  1. bine ca controlorii is sfinti si nu patesc nimic,ala abuza de drepturile lor si nimeni nu le face nimic gunoaiele naibi!

    Raspunde
  2. muistu ala cu barba e control smecher mancami-ar toata pula de jeg bine ca ei scapa tot timpu din cate stiu au voie sa te retina doar 15 minute si nu au voie sa puna mana pe tine sau sa te de.a jos cu forta din tramvai

    Raspunde
    • Atata timp cat calatoresti FRAUDULOS, AU dreptul sa te scoata CU FORTA DIN TRAMVAI! Pentru ca mai sunt altii mult mai multi care au platit si nu trebuie sa suporte intarzieri pentru ca un BOU nu si-a luat bilet sau abonament !
      Controlorii NU au dreptul sa perturbe circulatia tramvaielor pentru un nesimtit care nu are bilet !
      Nu ai acte, JOS cu forta ! Ar trebuie si calatorii sa se implice !

      Raspunde
      • Ai probleme omule.citește legea.deja controlorii pot fi acuzați de privare de libertate care se pedepsește cu închisoare de la 3 la 7 ani.pe lângă asta sa fie clar conform legii ceea ce face cto arad este un abuz.tu nu ai voie sa ai dublă funcție in nici o companie a statului.de câtnd o hot de cons local este mai sus decât o lege?ei nici macar atestatul profesional de controlori nu il au.iar fe carnețelul cu pv uri ce sa mai vb.ei nu au decât cel de suprataxă la ei.

        Raspunde
      • Bine ar fi Cristi ca toti calatorii sa gandeasca ca tine ,,,,,chiar daca nu ai bilet sau abonament daca vorbesti frumos cu controlorul si esti un cetatean care-ti recunosti vina ,,,,,controlorul te iarta , Eu cred ca nici un calator nu si-ar dori sa treaca prin ce trece un controlor ,,scuipat , agresat , cuvinte jignitoare , si chiar molestat ,,,,,,ar trebui si calatorii sa se implice sprijinind controlorii ,,,,NU AI BILET JOS CU FORTA

        Raspunde
      • Auzi ba , citeste legea . Controlori nu au voie sa puna un deget pe tine . Intelegi tu ?! Si taranu ala de controlor daca nu ai bilet si ii dai 1 tigara imediat te lasa in pace , penal asai ? :>

        Raspunde
  3. Ar trebui filmat acel controlor sa auziti ce vocabular are si in ce mod vb cand gaseste pe cineva fara bilet!

    Raspunde
  4. tranvaele nu sun t sigure controlori se iau cde tine si daca ai bilet

    Raspunde
  5. Sa le iau neamu in pula de controlori si sai fut in gura

    Raspunde
  6. Puneti bani si cumparati-va bilet. Daca nu mergeti pe jos! In afara de drepturi orice calator are si obligatii ! Saraciile polii !

    Raspunde
  7. poza a fost facuta la polivalenta , iar ctp ar trebui sa aibe o procedura in astfel de cazuri , pentru ca nu e normal sa sufere jumatate de oras din cauza unui nesimtit care nu are ,bilet ,pe de alta parte , nu este o urgenta majora care sa justifice , ca acei controlori sa tina in loc un tramvai timp de 30 de minute .

    Raspunde
  8. tramvaiul a fost tinut in loc de catre ,controlori ,care nu au permis vatmanului sa-si continue cursa , acum eu intreb , ce e mai important ,sa amendeze un calator fraudulos ,sau sa ajunga cateva sute de calatori la timp la destinatie .
    Iar daca de azi incolo acest lucru se va intampla de mai multe ori pe zii , CTP- ul ii va pierde si pe acei putini calatori care inca maI cumpara abonament .

    Raspunde
  9. Conform legii controlorii nu au dreptul de a te legita,cu atat mai putin sa te retina mai mult de 20-30 de minute acest lucru fiind privare de libertate. Iar in cazul in care acestia anunta politia,daca dupa 10 minute organele legii nu s-au prezentat se poate pleca. Pacatul este ca multi nu isi cunosc drepturile si controlori se folosesc de acest lucru.

    Raspunde
  10. Controlorul ala micut ii smecher. Daca ii bagi 10 lei in buzunar uita de amenda. Si pe langa vb cu tn ca cu un boschetar , te ia la misto si din astea . Ala ar trebui batut bine

    Raspunde
  11. nu va suparati …. eu sunt acela care am provocat aceast ambuteiaj… din cate stiu am avut abonamentul la mine si din cauza ca mia luat 5 minute sa il arat a facut scandal aceaa controloare…. sik mai apoi a urmat ca un alt domn controlor sa vina si sa incerce sa ma dea jos si a tras de mine ca de o carpa noroc cu baiatul care este in imaginee ca a intervenit… si in urma acestora am luat amenda 100 de lei eu si 200 celalalt baiat … sunteti de acord cu o asemenea justitie ???

    Raspunde
    • nu are voie sa puna mana pe tine nici sa iti retina bunuri personale… cand a pus mana pe tine pute-ai sa chemi politia doar ca trebuia sa ai un martor

      Raspunde
    • Omue trebuia sa cobori si sa pleci, mai mult de 10 Min nu are voie sa te tina

      Raspunde
    • d ce tia luat 5 minute sa gasesti abonamentu?????????era in alta tara?

      Raspunde
    • Mai baiatule ,,,pop danyel de ce minti , nu ti-e rusine sa minti ????? eu eram in acel vagon si chiar aproape de tine doar ca tu erai in picioare iar eu pe scaun , ai vorbit foarte urat cu acei controlori adresindu-le cuvinte jignitoare la adresa controlorilor nevrind sa te legitimezi , si doar cand ai auzit ca controlorii au sunat la 112 de-abia atunci ai aratat abonamentul iar apoi chiar i-ai si lovit pe controlori ,,,,,,NU TI-E RUSINE SA MINTI ??? Sa sti ca amenda a fost foarte mica dupa cum te-ai comportat cu acei controlori ,,,,Eu in locul controlorilor as depune si plingere penala pentru asemenea nesimtit ca tine iar colegul tau a fost coborat jos de jandarmi nu sa te sustina ci sa fie si el sanctionat fiindca si el a avut un comportament ca si tine ,,,,,,,,,,RUSINE asemenea calatori care fac localitatea noastra SAMBATENI de rusine ,,,, NU AVEM NEVOIE DE ASEMENEA LOCUITORI IN SAMBATENI …….

      Raspunde
  12. Ba nu comentati in pulamea mea ca bagam bani in tonomatele rosi si ne fut in gura ca nu nedau bilete si poatein acelmoment ne grabimm

    Raspunde
  13. Dar controlorii cand te dau jos si iti cer bani (spaga) pt a nu-ti da amenda da nuuu ce ei sun corectii jur ca ar trebui filmati odata :)))

    Raspunde
  14. si de mine a tras si a vrut sa cheme politia :))) dar degeaba ca nu io iesit planu si nu a capatat nici un ban 😉 odata mi-am uitat abonamentu acasa si iam zis ca ii acasa si mi-o zis ca nu-l intereseaza acelasi controlor handicapat a fost si atunci .

    Raspunde
  15. ba fraierilor el o avut abonamentul la el da controloarea nu o avut legitimatie si nici nu i-a amenintat

    Raspunde
  16. iara-si stela?dati-o afara ca si pe fiu meu la dat jos desi are legitimatie de angajat.pana cand doamna director o tineti in frau pe stela-piloasa?cata nesimtire in ctp-u nostru…

    Raspunde
    • Ar trebui sa-ti fie rusine doamna Popescu Otilia daca te consideri o doamna ,,,,nu ti-e rusine sa discuti asa de colega ta care pot spune ca este unica care face totul precum este in lege , si chiar te iarta daca ii vorbesti frumos si-i ceri scuze ,,,,,,nu inteleg cum te tine pe tine CTP-ul daca-ti discuti de rau colegii iar daca fiul tau avea legitimatie si era valabila sigur nu-l cobora jos din tramvai , Sa-ti fie rusine Popescu Otilia

      Raspunde
  17. DATI-O AFARA PE STELUTA IUSCIAK

    Raspunde
  18. Buna. Prin o chestie asemanatoare am trecut si eu. Doar ca nu am tinut traficul blocat. Uitasem abonamentul acasa si gunoiu ala pitic si urat ca foamea ma dat jos si mia tot cerut 10 lei sa ma lase sa plec. Categoric ca am refuzat si am vrut sa plec cand ce sa vezi ma prins de gat si normal ca lam luat de mana si iam sucito la care au venit mai 3 tomberoane de al lui si au chemat jandarmi si mam ales tot eu cu o amenda de 200 de lei pentru ca mau imbarligat ca leam adresat injuri si ca am era sai bat si tot felu de cacaturi au spus numai sa ma futa ca nu ia iesit lui de o ciorba. Sa-i fut in gura de infecti. Piticu ala nemernic ar merita sa fie batut rau.

    Raspunde
  19. Da…sa cumparam bilet…sunt multe statii unde nici aparat nu este de unde sa cumperi bilet….in tara asta tot ii de rahat….sau daca este aparat ori ii stricat ori nu iti da bilet….

    Raspunde
  20. Sami bag P….a in ei controlori mai ales in piticu ala de controlor cu freza aia de pe vremea lui iliescu ii un arogant muie CTP!!!!

    Raspunde
  21. pai daca te prinde fara bilet in tramvai ,nu poti sa iti cumperi cu 6 lei de la ei personal? :)) mie mi s-a intamplat…

    Raspunde
  22. s-a scumpit,,,e 10 lei

    Raspunde
  23. Si mie mi s-a intamplat sa ma coboare controlorii pe motiv ca aveam biletul mai mototolit.
    Obisnuiesc sa cumpar 5 bilete de-o data-10 lei pe care deobicei le tin in buzunarul de la geanta.Ei bine,la ghertoiu ala slab i s-a parut ca e prea mototolit si m-a coborat in statia dintre Gara si Podgoria.M-am certat cu el 10 minute ca tiganii pana au venit si ceilalti 2(care abordasera un alt calator) si mi-au dat dreptate:biletul era perfect valabil,doar ca fusese tinut in buzunar o vreme si s-a indoit.Mi-a venit sa-l scuip in gura pe dobitoc pentru ca m-a facut de mirul lumii coborandu-ma din tramvai.
    Nu le am treaba,isi fac si ei meseria.Dar de multe ori prea se cred zmei,in special avortonul ala mic si slab.Intr-o zi cand ma prinde intr-o pasa proasta,tare mi-e cao sa-i servesc cateva picioare in cap sa-si adune dintii depe jos.Poate asa invata si sa prezinte legitimatia.

    Raspunde
  24. Futei nu te lasa.la bosketari nu au ce sa le faca si betivani ca de urca unul in tramvai pute de nu poti sta.

    Raspunde
  25. Nici daca vrei nu ai de unde sa iti cumperi bilet… majoritatea statiilor nu au aparat.

    Raspunde
  26. problema e ca si jandarmii sunt fraieri si le țin partea la boschetarii de controlori si când nu au dreptate.

    Raspunde
  27. si mie duminica un controlor mi-a furat 50 de lei, nu aveam bilet si o inceput sa se targuiasca cu mine ca „hai baiatu’ macar 35” cand am auzit am zis ca nu ii dau atat si zice „hai baiatu’ macar 15 lei ” am zis hai ca ii dau ca trebuie sa ajung la timisoara , da aveam doar bancnota de 50 si o zis ca imi da rest, i-am dat banii si so dus la sofer am crezut ca s-a dus sa imi dea rest da o inceput sa vorbeasca cu soferu, m am dus la el si i- am zis ca sa imi dea restu’ nu a vrut , soferu a oprit autobuzu si s-a dat jos.

    Raspunde
  28. Am patit si eu sa nu am bilet, s-a intamplat. Recunosc, m-a prins , m-am dat jos. Femeia a zis ca va chema jandarmeria dar eu civilizat I-am zis: Ati uitat cand v-am dat spaga ? Acuma daca nu am bani repede pe mine, era si piticul. I-am zis la pitic ca-l arunc in drum si I-a spus rapanoasei sa ma lase sa plec ca nu are ce face cu mine. Sa ma lase sa plec ??? :)) Dar ce, eram arestat ?????? Vai de capul lor ca ii prind odata la colt undeva si ii dau cap in cap.

    Raspunde
  29. Sunt suparat deoarece cu boschetarii nu au nimic. Sunt murdari, miros a urina, fecale in tramvai dar n-au treaba cu ei. Rapanosii dracu

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.