„Copilărie fericită”, la centrul de plasament „Orhideea”

„Copilărie fericită”, la centrul de plasament „Orhideea”

Seria activităţilor de voluntariat desfăşurate de elevii Liceului Teoretic ,,Adam Muller Guttenbrunn” Arad  în diferite centre de plasament sau instituţii partenere a continuat zilele trecute cu proiectul „Copilărie fericită”.

Proiectul a dorit să aducă zâmbetul pe buze copiilor din centrul de plasament pentru copii cu dizabilităţi ,,Orhideea” din Subcetate. Astfel, câţiva elevi voluntari din clasele a VII a D, a IX a D, a IX a C, a X a A, a X a C, a XI a A, a XI a C, împreună cu prof. coord. Carmen Costin, prof. Diana Mladin, prof. Cristina Busu, prof. Melinda Jurcovan Vigh, prof. Dorina Avram și înv. Zina Moisă, au organizat o petrecere frumoasă.

În prima parte, elevii şi cadrele didactice  participante au organizat activităţi sportive în curtea centrului de plasament: ştafeta baloanelor, mingea călătoare, ştafeta coardă, ştafeta gărduleţ, ştafeta transport obiecte, în urma cărora grupe formate din copii cu dizabilităţi au fost premiaţi cu medalii. S-au desfăşurat, concomitent cu acestea, diferite ateliere de facepainting, pictură, desen pe asfalt.

În partea a doua, a avut loc o petrecere în zona de mese a Centrului, unde copiii din centrul de plasament au fost primiţi frumos, de elevii liceului, cu coifuri, suc şi voie bună iar la final s-au bucurat de o surpriză dulce: un tort oferit de asociaţia părinţilor elevilor.

Cu toţii au cântat şi au petrecut într-o atmosferă frumoasă şi caldă.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.