Copilul DIAVOLULUI împlineşte 18 ANI! Avertismentul părintelui Cleopa: Când va fi SFÂRŞITUL LUMII

Copilul DIAVOLULUI împlineşte 18 ANI! Avertismentul părintelui Cleopa: Când va fi SFÂRŞITUL LUMII

Copilul diavolului va împlini anul viitor 18 ani, motiv pentru credincioşi să-şi amintească cuvintele părintelui Cleopa Jurj, de la Mănăstirea Gai, renumit pentru slujbele sale.

Monahul a avertizat, în 2015, că sfârşitul lumii va veni peste doar câţiva ani iar copilul diavolului s-a născut deja şi trăieşte pe pământ.

„În 1999, pe 11 august, a fost eclipsă pe cer. S-a născut un copil atunci, copilul diavolului. Are 15 ani acum. Anii merg și în acest copil e Lucifer, Dracul, Dumnezeu cel Mort, s-a băgat în copil, e ascuns undeva. Nu ți se arată ție”, susţinea părintele Cleopa Jurj în urmă cu doi ani.

Călugărul explică: „Prețurile din magazine sunt toate cu 99. 99, de ce? Este anul copilului Diavolului. În Scriptură scrie că Diavolul are 666, copilul lui are 999 și atunci vine. Socotim: La naşterea copilului diavolului, cât va dura lumea, el va fi la 30 de ani pus pe scaun, acesta e adevărul și trei ani va domni pe scaun, va veni judecată şi sfârșitul lumii. Socotim ca babele, pe degete: Va fi în 99, în 29 va fi pus pe scaun și în 2032 va fi, cam așa, zicem noi, va fi Dumnezeul băgat cu cipul, cu toate, care se pun în magazine, prețurile, cu 99, toate sunt cu numărul diavolului“.

Sursa: Realitatea TV, Foto: wikia.com

  1. Si asta da sfaturi despre viata…
    El sarmanul are nevoie de ingrijire medicala de specialitate si medicamente aferente.

    Raspunde
    • Om nesabuit in loc sa te rogi la Dumnezeul nostru si Domnul Iisus Hristos,tu mai rau faci.
      Sfarsitul este aproape, fiiti buni unii cu altii.

      Raspunde
    • Totul este scris.
      Numai Domnul Dumnezeul nostru ne mai poate salva de la o asemenea nenorocie.
      Aveti grija diavolul este printre noi nu va lepadati de credinta, nu luati cipurile,muriti mai bine pentru Dumnezeu decat pentru acest diavol rau si viclean.
      Dumnezeu sa va apere si sa ma ocroteasca, Doamne ajuta!ca neputinciosi suntem fara tine Doamne Dumnezeul noustru!
      Amin!

      Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.