Corina Crişan: „Dreapta are o mare datorie şi o responsabilitate pe măsură” AFLĂ despre ce este vorba!

Corina Crişan: „Dreapta are o mare datorie şi o responsabilitate pe măsură” AFLĂ despre ce este vorba!

Corina Crişan, prim-vicepreşedinte al PDL Arad, a susţinut o conferinţăde presă în care a arătat că Forţa Civică, al cărei preşedinte a fost la Arad, a susţinut întotdeauna unitatea dreptei, materializată acum în Alianţa Creştin Liberală (ACL).

„Astăzi, noi, cei din Forţa Civică, suntem parte a marelui partid de centru dreapta, noul PNL. A fost o decizie realistă. Întotdeauna Forţa Civică a susţinut unitatea dreptei. România are nevoie de un partid puternic de dreapta. Experienţa câştigată în activitatea profesională m-a ajutat să învăţ că pentru a construi proiecte mari eşti nevoit să treci peste lucruri mărunte. Alianţa Creştin Liberală şi susţinerea candidatului dreptei desemnat pentru prezidenţiale trebuie să fie un exemplu pentru toţi ei care poate mai au ezitări”, a declarat Corina Crişan.

Aceasta a precizat că „trebuie să ne strângem cu toţii, împreună, pentru a consolida această mare construcţie de dreapta. Nu avem nevoie de foarte mult, doar de puţină răbdare, echilibru şi înţelepciune”.

Corina Crişan s-a referit şi la structurile Forţei Civice, pe care le-a condus până la fuziunea prin absorbţie cu PDL. „Organizaţiile locale ale Forţei Civice au crescut pe seama entuziasmului propriu fiecărui membru. Am fost antrenaţi în activitatea politică de Mihai Răzvan Ungureanu şi valorile promovate de partid. Sunt încrezătoare că fiecare nucleu al Forţei Civice îşi va găsi locul în organizaţiile locale reunite PDL – PNL”, a declarat Corina Crişan.

Ea s-a referit şi la ACL, în cadrul căreia activează acum: „În ultimele două săptămâni am participat la şedinţele de lucru ale ACL, şedinţe comune PDL-PNL şi am interacţionat cu organizaţiile locale PDL şi PNL. ACL Arad este într-un amplu proces de armonizare a organizaţiilor locale PDL – PNL. Este nevoie de experienţa militanţilor PDL şi PNL, dar este nevoie şi de un suflu nou şi de entuziasmul celor mai tineri în politică, pentru a construi o echipă capabilă să consolideze dreapta la Arad. Cred că alături de PDL şi PNL ne vom regăsi puternici şi capabili să dovedim că se poate face altfel politica. Dreapta are o mare datorie şi o responsabilitate pe măsură: câştigarea alegererilor prezidenţiale şi regâştigarea încrederii cetăţenilor – şi nu poate decât într-un singur mod: oferind soluţii adevărate şi adecvate cerinţelor reale din fiecare zonă a ţării”.

  1. CUM ……….. A AJUNS ……….. ASTA POLITICIAN?

    Raspunde
  2. Intr-adevar, dreapta are o mare datorie fata de popor. A luat banii si nu i-a mai dat inapoi.Cat timp voi v-ati construit, noi am platit.PLECATI !!!

    Raspunde
  3. Felicitari Corina!

    Raspunde
  4. DOAMNA ASTA E DOFTORITA CHIRURGA. PE EA O VOTEAZA TOTI CEI PE CARE I-A OPERAT CU SUCCES.

    Raspunde
  5. Dansa este specialista in medicina legala , iar cei pe care ia operat sant acum la 2m in pamant , si cum cimitirele sant pline sa inteleg ca are pe cine reprezenta !

    Raspunde
  6. NICI AIA DE LA POMENIREA NU O VOTEAZA CA I-A CIOPARTIT PANARAMA ASTA.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.