Corina Crişan: „Vrem să facem politică altfel”

Corina Crişan: „Vrem să facem politică altfel”

Corina Crişan, preşedintele filialei arădene a Partidului Forţa Civică, a anunţat într-o conferinţă de presă că senatorul Mihai Răzvan Ungureanu (MRU) va fi primul pe lista pentru alegerile europarlamentare, dar că acesta se va retrage şi va lăsa unui alt coleg locul de europarlamentar.
De asemenea, Corina Crişan a menţionat că se regăseşte, la rândul ei, pe lista de candidaţi.
„Domnul preşedinte Mihai Răzvan Ungureanu deschide lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare. A fost decizia Colegiului Director al partidului, care nu schimbă însă cu nimic statutul de candidat la alegerile prezidenţiale al domnului Mihai Răzvan Ungureanu. Acesta se va retrage, lăsând locul de europarlamentar unui alt coleg de pe listă”, a declarat Corina Crişan. În aceste condiţii, europarlamentar va ajunge Diana Pavelescu, de la Sibiu, care ocupă locul doi pe lista de candidaţi.
Corina Crişan a vorbit şi despre candidatura sa: „A fost decizia Colegiului Director ca fiecare judeţ să aibă un reprezentant pe listă. Eu înţeleg acest scrutin ca şi un exerciţiu şi vreau ca prezenţa mea pe listă să fie un imbold pentru arădenii care au o carieră profesională demnă, să intre în politică”.
Liderul filialei arădene a spus că pe lista Partidului Forţa Civică se regăsesc oameni tineri, media de vârstă fiind de 40 de ani, care au profesii onorabile (medici, profesori universitari, avocaţi, jurnalişti etc.). „Vrem să facem politică altfel şi să ne adresăm oamenilor pe care actuala clasă politică nu-i mai reprezintă”, a mai declarat Corina Crişan.

  1. anus pofticios dupa nuci glazurate 31 martie, 2014, 10:52 pm

    FORTA PIZDII; toti vor la Bruxelles sa sparga bani pe chefuri si alcool; poate si putin praf pe nas; odata ajunsi acolo nu mai au nici un interes pentru Romania. Jenantilor, ne este scarba de voi si de minciunile voastre.

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.