Corneliu Coposu, comemorat la Arad. Monumentul, TOT VANDALIZAT! Administrația nu mișcă un deget…

Corneliu Coposu, comemorat la Arad. Monumentul, TOT VANDALIZAT! Administrația nu mișcă un deget…

Arădenii care și-au amintit, astăzi, de marele om politic Corneliu Coposu au avut parte de momente triste la statuia Seniorului de lângă lacul Pădurice.

Plăcuțele comemorative continuă să lipsească de pe monument, în pofida numeroaselor semnale de alarmă trase de presă sau de simpli cetățeni, pe Facebook.

„Am depus astazi o candela la bustul care ar trebui sa ne aminteasca de un SENIOR care a facut zeci de ani de inchisoare pentru acest popor. Din pacate situatia de facto ilustrata in aceasta poza ne evoca cruda realitate si sursa tuturor problemelor din aceasta tara: superficialitate, demagogie si o lipsa totala de respect pentru valori in orice forma ar fi acestea.
Statuia SENIORULUI ESTE VANDALIZATA DE MAI MULT DE JUMATATE DE AN, respectiv au fost furate placutele comemorative (in ciuda sistemelor scumpe de supraveghere din zona) iar Administratia Locala care cel putin la nivel nominal este de “dreapta” nu a reusit in JUMATATE DE AN SA INLOCUIASCA DOUA PLACI !
Fara a ne cunoaste trecutul ce viitor am putea avea ?
Iarta-ne SENIORE, caci cu adevarat nu stim ce facem !”, a scris Silviu Dascăl, transformat într-o adevărată voce a societății civile a Aradului.

22 de ani s-au scurs de la trecerea în neființă a fruntașului țărănist.

Foto: Silviu Dascăl

  1. Rusine!! Sunt oare tot comunistii la putere in Arad!?!!???

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.