COȘMARUL TRĂIT de o ROMÂNCĂ în Italia: A fost SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de patron timp de nouă ani

COȘMARUL TRĂIT de o ROMÂNCĂ în Italia: A fost SECHESTRATĂ și VIOLATĂ de patron timp de nouă ani

Carabinierii din Ragusa au pus capăt coșmarului prin care a trecut o româncă în Italia. Femeia, în vârstă de 45 de ani, a fost sechestrată şi violată, timp de nouă ani, de patronul său, un italian de 67 de ani.

Erika a povestit că în 2006 a plecat din România unde avea șase copii în întreținere și și-a găsit un loc de muncă la o fermă în provincia siciliană Ragusa. După câteva săptămâni de la sosirea sa, angajatorul, Salvatore Nicosia a început să aibă o atitudine complet schimbată, transformându-se într-un adevărat călău. Bărbatul a adoptat o atitudine autoritară, abuzivă, violentă. Omul a început să-i controleze fiecare mișcare, chiar și în timpul liber și i-a interzis femeii să plece neînsoțită în oraș.

Femeia povestește cum italianul a așteptat momentul „favorabil” când soția și fiul său, împreună cu care locuia, au plecat de acasă și a mers peste ea în cameră și a violat-o. Acesta a fost doar începutul unei perioade de coșmar care părea că nu va lua sfârșit niciodată.

Românca a suportat în tăcere comportamentul patronului, de teamă că îşi va pierde locul de muncă şi nu va putea să mai trimită bani copiilor rămaşi în țară. La un moment dat, însă, sătulă să mai fie abuzată, femeia a reuşit să fugă, însă, bărbatul a găsit-o şi a violat-o drept pedeapsă, deşi în casă se aflau şi soţia şi fiul său.

Femeia a avortat de patru ori în urma violurilor la care a fost supusă în cei nouă ani de patronul sicilian.

Salvatore Nicosia a fost arestat şi este acuzat de sechestru în formă agravată şi violență sexuală în formă continuată agravată.
Foto: tgcom24.mediaset.it

  1. hai lasa….hai sa fim seriosi….stai sa fii violata si maltratata la nesfarsit timp de noua ani pt ca vezi doamne nu avea bani sa trimita copiilor….timp de noua ani nu a putut sa scape de acolo din casa…nu dintr-o pivnita cum fac unii nebuni….si alt loc de munca nu a putut gasii….de ce? pt ca italianu ii controla orice miscare…

    Raspunde
  2. Minciuni ia placut.cotoarba

    Raspunde
  3. Nu te complici 9 ani degeaba,ambasada română are număr de telefon

    Raspunde
  4. daca nu-i placea facea tot posibilul sa scape … dar lasa de dorit!

    Raspunde
  5. de asta suntem vazuti de jos .. mai ales femeile romance … din cauza la una suntem bagate in aceasi oala …

    Raspunde
  6. i-o tragea bine broscaru”…curvele dracu.!cine face 6 copii zilele astea?numai moldovencele:))

    Raspunde
  7. nu l- a denuntat sa nu si piarda locul de munca? pai asta este prostitutie… acelasi lucru ..sa fim seriosi romancele ridica coada.. romania este cel mai mare exportator de c-ve din europa– nu exista bordel trotuar night, lap dance in europa in care romancele sa nu detina suprematia… asta este rasa noastra– pai tinerele. de 30 de ani maritate cu bosorogi de 70 sunt din dragoste??’ sau alea de stau cu italieni in generaal sunt din dragoste??’ vina sistemului… nu exista educatie in acest sens.. cu hotii au luat masuri guvernanti nostrii alesi dar cu prostituatele?? si inn plus foarte multe au si pesti albanezi in italia ceea ce denota ca nici macar banii nu ajung in tara… o spun cu responsabilitate peste jumatate din femeile romance de pana in 30 de ani din italia sunt prostituate, dansatoare( tot prostituate) si foarte multe sunt la ,,trotuar,, avand protector sotul…

    Raspunde
  8. Bine, sunt situatii si situatii… Eu zic sa lasam specialistii sa decida daca a fost sechestru la domiciuliu pe durata a 9 ani. Uneori ce pare firesc nu este si invers…

    Raspunde
  9. trebuie sa va fie rusine sa spuneti ca moldovencile fac multi copii

    Raspunde
  10. Sa va fie rusinicaaaaaaa!!!!

    Raspunde
  11. Sunteti niste ratati toti care jigniti româncele/moldovencele. Femeia e tinuta sclava si batjocorita 9 ani de zile de un gunoi de om si voi o injurati. Daca intr-adevăr erati voi niste bărbati mai viteji cum vreti sa aratati, nu se mai ajungea aici. Sa moara-n chinuri jegosu’ ala de italian.

    Raspunde
  12. Câtå publicitate….nu am cuvinte

    Raspunde
  13. sami sugeti toti pula care se ia de moldoveni cu varf si indesat

    Raspunde
  14. Off!saracutii de voi…cum va dati cu parerea si va injurati fara sa va cunoasteti…

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.