Costurile fuziunii pentru PDL Arad: Două-trei posturi călduţe!

Costurile fuziunii pentru PDL Arad: Două-trei posturi călduţe!

Fuziunea dintre PNL şi PDL nu e chiar atât de simplă pe cum o prezintă liderii celor două partide de la Bucureşti.

La Arad, de pildă, PNL vrea funcţiile de viceprimar de municipiu şi de vicepreşedinte de Consiliu Judeţean, ocupate de reprezentanţi ai PP-DD.

PDL, care deţine conducerea atât la municipiu cât şi la judeţ, nu doreşte să-i schimbe din funcţii pe reprezentanţii PP-DD, pentru că s-au dovedit ascultători şi devotaţi. Dar, atunci, cum să-i mulţumească pe liberali? Simplu: dându-le posturi bine plătite unora dintre ei, la societăţile la care CLM şi CJA sunt acţionari. Cel puţin aşa susţine gura lumii că se afirmă prin sediul PDL, că nici nu trebuie să le dea posturi la mulţi, ci la doi-trei, să le închidă gura.

De urmărit!

  1. spuneti tot adica sa le dea ceva la fosilele alea de directori care conduc partidul lor din umbra sa manance si gura lor ceva ca doar toata viata au fost directori la stat degeaba si facut averi. pana ieri ne-au injurat impreuna cu pesedistii si acum trebuie sa le prelungim huzurul ………. halal sa le fie

    Raspunde
  2. Rusine !!!!!!!!!! ! PNL un partid istoric care a INTRAT in ISTORIE dupa PNTCD !!!!!!!!!!!!! PRETUL democratiei ? Pe dracu !!! Este pretul platit sa ramai la putere !!!! Dreapta a decedat , partidele din ,, dreapta,, sunt de 2 lei si doi bani ca si politica romaneasca politica dusa pentru altii nu pentru platitorii corecti de taxe si impozite. ATENTIE !!!! Stanga va guverna tara inca 100 de ani !!!!! Iubit-o facem bagajele ca nu mai avem pentru ce sa ramanem, democratie exista doar in carti! Romania a deraiat !

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.