Craiul politicii arădene a făcut o nouă cucerire: Ce IUBITĂ TÂNĂRĂ şi FRUMOASĂ are acum (FOTO)

Craiul politicii arădene a făcut o nouă cucerire: Ce IUBITĂ TÂNĂRĂ şi FRUMOASĂ are acum (FOTO)

Un fost parlamentar de Arad se consolează în braţele unei tinere frumoase, după divorţul de fosta soţie.

Este vorba despre fostul deputat Lucian Riviş Tipei, acum consilier local municipal, care trece drept mare „crai” în PNL Arad (via PDL). Să ne amintim că schimburile de SMS dintre el şi o colegă de partid au făcut, nu demult, deliciul democrat-liberalilor arădeni! Dar, acestea ţin de domeniul trecutului, Lucian Riviş Tipei trăind acum o frumoasă poveste de dragoste în compania unei tinere după care, se spune, orice bărbat ar întoarce capul pe stradă. Sau, oriunde ar vedea-o!

Este vorba despre Adriana Tatiana Popovici, profesor educator la o grădiniţă din municipiu, alături de care Lucian Riviş Tipei apare în ipostaze tandre pe Facebook şi Instagram.

Tipei si Tatiana 1 Tipei si Tatiana 2 Tipei si Tatiana

Foto: Facebook

  1. stire falsa…Tipei e intradevar cu o adriana, dar nu tatiana, ci tatariu. si o monitorizeaza cu pocaiti din alta secta ce chipurile ofera brosuri sub copacul din fata blocului. sau poate e o simpla greseala de ortografie. oricum, pozele sunt false, daca o prinde adevarata posesoare de fost deputat o rupe cu bataia

    Raspunde
  2. nu e falsa e pe contul lui de facebook

    Raspunde
  3. Să nu o bătă şi pe asta !!!

    Raspunde
  4. Domnilor, fiecare are dreptul la viata privată si este extrem de nepoliticos sa te atingi de acest lucru indiferent de culoarea politica sau statutul social! Eu ma bucur pentru domnul Tipei, înseamnă ca este un adevarat gentleman! Felicitări! Bravo Lucian!

    Raspunde
  5. Dar ce stire de interes, domnilor de la newsar, nu mai aveti surse pt. stiri adevarate?
    Mai bine ati publica „vitejiile” sefilor vostri care va platesc, cei de la PSD.

    Raspunde
  6. Lipsa de subiecte, dl consiler Lucian a facut public aceasta relatie, pozele sunt intr-adevar de pe contul sau de Fb personal. CARE E PROBLEMA?!

    Raspunde
  7. E frumoasa foc tipa !
    Tipei norocosule 🙂

    Raspunde
  8. Frate nu ai tu fața de Prințesa asta ?

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.