CRAPOL 2014 – IPA Arad a predat o lecţie de pescuit sportiv (GALERIE FOTO)

CRAPOL 2014 – IPA Arad a predat o lecţie de pescuit sportiv (GALERIE FOTO)

Cupa IPA (International Police Asociation) Arad la pescuit sportiv a avut loc sâmbătă, 31 mai 2014, la Balta privată de la Lipova. Această nouă ediţie, ce a devenit deja tradiţie, s-a desfăşurat sub titulatura „CRAPOL 2014” şi a reunit la start 32 de echipe alcătuite din câte doi pescari amatori (unii i-au „fentat” pe organizatori, le-au testat vigilenţa, şi au apelat şi la profesionişti – despre Radu „Foxi” Trifoi şi partenera sa de la ISU Arad nu zicem nimic). Concursul a început, aşa cum se cuvine la acest gen de întrecere, încă din zorii zilei şi s-a încheiat la prânz. Competiţia în sine, că repriza a treia a durat până spre seară şi s-a desfăşurat la Casa IPA, construită şi inaugurată recent în Băile Lipova.

După încheierea ostilităţilor la care au participat pe de o parte concurenţi de la IPA 1 Arad, IPA Timiş şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, iar de cealaltă parte peştii (crapii, să nu vă gândiţi la altceva) din baltă, câştigători s-au dovedit a fi poliţiştii, cantitatea totală prinsă de pescari fiind de peste 120 de kilograme.

Aşa cum vă spuneam, festivitatea de premiere a avut loc într-un cadru festiv, select, la Casa IPA din Băile Lipova, acolo unde pescarii au fost aşteptaţi de către soţii şi copii (pentru aceştia Pavel Hălmăgean, preşedintele IPA 1 Arad şi organizatorul principal al eveinmentelor, a pregătit şi câteva surprize extrem de plăcute, cele culinare, şi dulci). Pe lângă premiile acordate câştigătorilor, organizatorii s-au gândit şi la cei mai puţin norocoşi sau, de ce să nu le zicem nepricepuţi. Astfel, au fost acordate următoarele premii:

– „Eterna Speranţă” – Daniel Buţuţoi

– „Cea mai bună momeală – Viermişorul pleoştit” – echipa Forton – Bibarţ

– „Cea mai mică captură” – Horia Buzatu

– „Cea mai pacifistă echipă” – Cetean – Cioară

– „Cei mai buni la… frigider” – Grama – Bogaciu

– „Cei mai buni la… fund” – Andrieş – Aştefănesei

– „Cel mai mare accesoriu” – Ciprian Huian

– „Cea mai numeroasă echipă” – Popescu&Company din Lipova

Locul I – Echipa Claudiu Gomboş – Gabriel Socaciu (IPJ Arad), cu o captură totală de 24,80kg

Locul II – Echipa Călin Grui – Sorin Moţiu (IPJ Arad), cu o captură totală de 15,92kg

Locul III – Echipa Adrian Vig – Gigi Crainic (ISU Arad), cu o captură totală de 12,20kg

Aşa s-a scris o nouă pagină, de „socializare”, scrisă de către membrii şi simpatizanţii IPA Arad, asistaţi, aşa cum v-am mai spus, de către soţii şi copii. Aşa s-a încheiat o nouă acţiune, reuşită şi de această dată, organizată de actuala conducere a IPA I Arad, în frunte cu preşedintele Pavel Hălmăgean. Aşa a trecut o frumoasă zi de sâmbătă (chiar dacă vremea nu a prea ţinut cu poliţiştii), dintr-un frumos sfârşit de mai, anul de graţie 2014.

P.S. Copiii celor de la IPA au fost şi ei sărbătoriţi cu ocazia zilei de 1 Iunie. Au primit cadouri, s-au jucat (Casa IPA s-a dovedit extrem încăpătoare) şi au putut trage cu arma (de jucărie) la ţintă. Despre gastronomie nu vă zicem nimic, nu de alta dar să nu vă facem poftă, poate că unii ţin şi regim…

D.R.

  1. felicitari invinsilor 🙂

    Raspunde

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.