Craterele uriaşe apărute în Siberia, legate de MISTERUL „Triunghiului Bermudelor”! Ce cred cercetătorii

Oamenii de ştiinţă care au studiat cele trei cratere misterioase apărute vara aceasta în Siberia, într-o zonă ce poartă numele de Capătul Lumii, consideră că există o legătură între crearea lor şi fenomenul straniu care se petrece în Triunghiul Bermudelor, unde mai multe ambarcaţiuni maritime şi avioane au dispărut fără urmă de-a lungul anilor.

După studiile efectuate în zonă, experţii ruşi au ajuns la concluzia că aceste cratere au fost provocate de explozii de gaze naturale, care au legătură că fenomenul de încălzire globală.

Daily Mail informează că, potrivit unor experţi, explicaţia formării acestor cratere ar putea sta la baza dezlegării misterului dispariţiei vapoarelor şi avioanelor în Triunghiul Bermudelor.

„Există o teorie care leagă Triunghiul Bermudelor de hidraţii de metan. Ei încep să se descompună, metanul din gheaţă transformându-se în gaz. Totul se întâmplă ca într-o reacţie nucleară, producând cantităţi uriaşe de gaze. Asta conduce la încălzirea apei oceanului, iar vasele se scufundă în aceste zone pline cu imense cantităţi de gaze. De asemenea, aerul de la suprafaţa zcestor zone devine suprasaturat cu metan, provocând turbulenţe care pot cauza prăbuşirea avioanelor”, a declarat cercetărorul rus Igor Ielţov, conducător al Institutul Trofimuk.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.