Creează-ți propria copertă cu ocazia a zece ani de la apariția revistei Stil&Elan

Creează-ți propria copertă cu ocazia a zece ani de la apariția revistei Stil&Elan

* Primul număr al revistei Stil&Elan, oferită gratuit exclusiv clienţilor MOL, a ieșit de la tipar în luna august 2004, constituind o premieră pe piaţa petrolieră

* Pentru a aniversa cei zece ani, MOL România oferă cititorilor posibilitatea de a-și crea propria copertă personalizată, printr-o aplicație dedicată disponibilă pe site-ul MOL România şi pe profilul Facebook al MOL România

* Cititorii apreciază în mod deosebit revista lunară, conform unei cercetări efectuate în rândul clienţilor MOL.

România aniversează în luna august zece ani de la apariția primei ediții a revistei de lifestyle și auto Stil & Elan, editată în limbile română şi maghiară. Lansată în luna august a anului 2004, revista are 32 de pagini și este distribuită gratuit în stațiile MOL România, având un tiraj lunar de peste 100.000 de exemplare.

„Într-o lume în continuă și rapidă schimbare, revista Stil & Elan și-a asumat un rol constant pentru cititorii noștri, cărora le-au fost prezentate oameni valoroși, locuri frumoase și subiecte interesante pentru întreaga familie. În acest an aniversar, MOL România rememorează momentele deosebite de la apariția revistei și până în prezent, oferindu-le cititorilor revistei Stil & Elan posibilitatea de a deveni ei înșiși editori, creându-și propria copertă, personalizată”, a declarat Kinga DARADICS, Country Chairman & CEO al MOL România.

Eforturile echipei MOL România pentru îmbunătățirea constantă a calității și conținutului publicației s-au bucurat de un ecou favorabil. Un sondaj efectuat la începutul acestui an a indicat un nivel crescut de satisfacție față de conținutul publicației. Pe lângă mesajele de felicitări, cititorii s-au pronunțat de asemenea în favoarea creșterii numărului de apariții, dar şi a numărului de pagini, sporirea numărului de articole referitoare la destinațiile de călătorie, autoturisme, evenimente, gadget-uri, reţete culinare, tendinţe în modă, precum și mai multe rubrici destinate copiilor.

„Pentru mine, cele mai memorabile momente din ultimii zece ani ramân admiterea la liceu a fetiţei mele, momentul în care ea a împlinit vârsta majoratului, dar si toate vacanţele petrecute împreună cu familia. Aceasta şi pentru că mi-a lipsit mult afecţiunea lor în toată perioada în care am stat departe de ei, în cantonamente şi competiţii. Cu ocazia împlinirii celor 10 ani de apariţie în România a revistei Stil&Elan le doresc cititorilor multă sănătate, fericire şi îndeplinirea tuturor dorinţelor. Nu în ultimul rând vreau să îi îndemn să citească în continuare revista, deoarece întotdeauna vor găsi interviuri cu oameni deosebiţi ai societăţii românesti care pot fi adevărate modele de viaţă, dar şi informaţii importante despre lumea auto, sport, cultură, turism, precum şi apetisante reţete culinare. Mult succes în continuare!” – ne-a spus în ediţia aniversară Violeta Beclea Szekely, unul dintre intervievații Stil & Elan.

Cu ocazia numărului aniversar, MOL România a creat o aplicație dedicată cititorilor Stil & Elan, prin care aceștia vor putea deveni editori și vor putea crea propria copertă personalizată. Această aplicaţie este disponibilă pe site-ul www.molromania.ro aici, respectiv pe profilul Facebook al MOL România aici.

Despre MOL
Grupul MOL este o companie multinaţională integrată şi independentă, cu sediul central în Budapesta, Ungaria. Are operaţiuni în peste 40 de ţări şi aproximativ 29.000 de angajaţi în întreaga lume. Grupul are peste 75 de ani de experiență în explorarea și producția de hidrocarburi, având în prezent operațiuni de producție în 8 țări și activități de explorare în 13 țări. Grupul controlează patru rafinării şi două unităţi petrochimice la nivelul managementului integrat al lanţului de aprovizionare, în Ungaria, Slovacia și Croaţia. Compania are, de asemenea, o reţea de peste 1.700 de benzinării în Europa Centrală şi de Sud-Est, în 11 țări, dintre care 154 în România. Compania a semnat acorduri de concesiune cu Agentia Naţională pentru Resurse Minerale pentru 3 perimetre din vestul țării, dintre care unul a fost ratificat de către Guvernul României.

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.