Crimă ORIBILĂ în Franța: O româncă însărcinată şi cei doi copii ai săi, UCIȘI cu lovituri de cuţit

Crimă ORIBILĂ în Franța: O româncă însărcinată şi cei doi copii ai săi, UCIȘI cu lovituri de cuţit
O româncă a fost ucisă împreună cu cei doi copii ai săi, de cinci ani, respectiv 18 luni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, într-o localitate de la marginea Parisului. Femeia avea 36 de ani, era din Oradea şi era însărcinată în şapte luni, urmând ca peste puţin timp să dea naștere celui de-al treilea copil: o fetiţă.
Vinovat de această tragedie pare să fie chiar soţul femeii, tatăl copiilor, el fiind dat dispărut de către anchetatorii francezi. Bărbatul, pe numele său Sebatian Bălan, era un împătimit al jocurilor de noroc, iar în ultima vreme acumulase datorii însemnate la cămătari.
Cei doi trăiau de 16 ani împreună, iar de doi ani și jumătate se stabiliseră într-o casă modestă din departamentul Val-de-Marne, alături de sora şi cumnatul femeii. Acesta a fost și cel care a descoperit cele trei corpuri neînsufleţite ce zăceau într-o baltă de sânge, în casa încuiată. Când a ajuns acasă şi nu a găsit-o pe femeie, el a crezut că poate plecase la spital. A început să se îngrijoreze, însă, când a văzut că nu răspunde la telefon și a decis să pătrundă în casă prin acoperiș cu ajutorul unei scări. I-a găsit într-o baltă de sânge. Cei doi copii aveau carotida tăiată, iar mama lor prezenta urme de împușcături în piept.
„O mulțime de sânge peste tot. Cei doi copii mici erau pe pat și femeia întinsă pe jos”, a declarat cumnatul victimei, pe nume Laszlo.
Soţul româncei ucise are 37 de ani este din Rădăuţi, iar din momentul producerii crimei este de negăsit. Nu avea antecedente penale şi lucra, ca şi cumnatul şi alte rude, pe şantiere de construcţii, dar nu venise la lucru în ziua crimei. Acesta este considerat principalul suspect.
Vecinii sunt șocați și nu își explică de ce s-a ajuns aici, mai ales că familia părea una liniștită.
Foto: metronews.fr

Lasă un comentariu

Your email address will not be published.